Kurtlar Vadisi Dizisi İçin Sürpriz Gelişme!

Milyonlar tarafından merakla beklenen Kurtlar Vadisi dizisi için sürpriz bir gelişme daha ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

“ Bu bir mafya dizisidir” sloganı ile 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve yayınlanan her bölümü ile izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi’nin yeniden başlayacağı tarih için geri sayım çoktan başladı!

Dizide ana karakter Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’ın, “Ocak ayını göreceğiz” açıklamalarına rağmen halen yayınlanmayan dizide izleyicinin sabrı tükeniyor!

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geride bıraktığımız aylarda TRT Müzik’te Mazhar Alanson’un konuğu oluş, dizi ile ilgili yaptığı paylaşımla izleyicileri sabırsızlandırmayı başarmıştı. Şaşmaz katıldığı programda dizinin başlaması için Ocak ayını göreceklerini söylemişti.

Şubat ayının sonuna gelinmesine karşın ekranlara gelmeyen Kurtlar Vadisi’nin seyircisi ile büyük bir sabırsızlıkla dizinin hangi kanalda ve ne zaman başlayacağına yönelik açıklamaya çevrildi. Mazhar Alanson’a konuk olan Necati Şaşmaz ise, “Şu anda hazırlık içindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için.” ifadelerini sarf etmiş, dizi ile ilgili kesin bir tarih vermemişti.

Necati Şaşmaz’ın açıklaması ile tüm hayranlarını Kurtlar Vadisi heyecanı sarmıştı. O süreçte dizinin bir dijital platformlardan birisinde yayınlanacağına yönelik haberler çıkmış fakat bu haberler de asılsız çıkmıştı.

İzleyici ise en doğru bilgiye ulaşmak için yapımcı şirket Pana Film’in konu ile ilgili açıklamasına odaklanmıştı.

Başrol Necati Şaşmaz’ın start tarihi olarak Ocak ayına işaret ettiği Kurtlar Vadisi, Şubat ayının sonuna gelinmesine karşın halen başlamadı. Üstelik tüm dizi hayranlarının açıklamasına odaklandığı Pana Film’den de dizinin başlama tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan sosyal medyada bir oyuncu tarafından paylaşılan kare ise dizi takipçilerini heyecanlandırdı. Dizi Analiz'in haberinde "Kurtlar Vadisi Operasyon’un çekimleri başlamış. Hadi hayırlısı olsun. Bakalım hangi platformda yayınlanacak" ifadeleri yer aldı. Setten bir görüntü olduğu ifade edilen karede 'Kurtlar Vadisi Operasyon başlar' ifadesi yer almıştı.

Deprem felaketi sonrası sessizliğe bürünen Necati Şaşmaz'dan Türkiye'yi sarsan olayla ilgili tek bir açıklama dahi yapmaması ise eleştiri konusu oldu.

Fakat daha sonra sosyal medyada paylaşılan videolar ünlü ismin deprem bölgesinde olduğu ve sosyal medyayı çok aktif kullanmadığı için açıklama yapmadığı öğrenilmişti.

İşte son gelişmeler bu yöndeyken deprem felaketi sonrası Kurtlar Vadisi'nin bir süre daha ertelendiği ve resmi açıklamanın Mart ayına kaldığı öne sürüldü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz