Kurt Efe İçin Hastaneye Ünlü Yağdı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer önceki gün Kurt Efe adını verdikleri çocuklarının doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, altı yıl önce Fransa'nın başkenti Paris'te dünyaevine girmiş, nikâh törenine sadece 40 kişi katılmıştı. Ünlüler dünyasının popüler çiftinden geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. 

BABASININ KOPYASI

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, 15 Nisan Cuma sabahı oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına aldı. Doğuma giren Tatlıtuğ, gözyaşlarını tutamadı. Altın saçlı Kurt Efe'nin adeta babasının kopyası olduğu öğrenildi.

"KURT EFE ÇOK KEYİFLİ"

Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'la ilk misafirlerini doğum yaptığı özel hastanede kabul etti. Alperen Duymaz, Rıza Kocaoğlu, yeni sevgilisi Selin Işık ile Tatlıtuğ ve eşini tebrik etti. Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çifti de yakın dostlarına "Hayırlı olsun" demek için hastaneye gelenler arasındaydı.

Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın ise hastaneye yalnız geldi. Ulusoy'un sette olduğunu söyleyen Sarışın, bebeği soran muhabirlere, "Çok güzel, çok tatlı, bir hayli keyifli bir anneyle bebek gördüm" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz