Külliye Danışmanlarına İnce Ayar!

Sedat Peker, Külliye'yi harekete geçirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son dönemde cumhurbaşkanı danışmanları ile ilgili ortaya atılan iddialar ve iki danışmanın da istifasıyla sonuçlanan süreç neticesinde, Külliye’nin harekete geçtiği öğrenildi.

Sayısı belli olmayan danışmalara yönelik Külliye’nin bir dizi hazırlık içerisine girdiği belirtilirken, danışmanların şeceresinin çıkarıldığı ifade ediliyor.

Danışmanların geçmişi, ne iş yaptığı, neyle uğraştığı gibi konularda alttan alta derin ve titiz bir çalışmanın yapıldığı kaydedilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konunun bizzat takipçisi olduğu öğrenildi. 

KARACA VE TARANOĞLU İDDİALARI ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in “Saray’a uzanan rüşvet ağı” paylaşımlarından sonra gündeme gelen Cumhurbaşkanı danışmanları Korkmaz Karaca ve Serkan Taranoğlu istifa etmek zorunda kalmıştı.

Son dönemlerde Külliye’ye yakın isimlerin yolsuzluk, rüşvet ve hırsızlık olaylarıyla gündeme gelmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla bir dizi çalışmanın başlatıldığı belirtiliyor.

Külliye’nin sayısının bile belli olmayan danışmanlarla ilgili detaylı bir çalışma başlattığı öğrenilirken, özellikle hangi danışmanın geçmişte ve şimdilerde ne tür işlerle uğraştığının araştırıldığı ifade ediliyor.

TEMİZ OLMAYANLAR SAĞLIK VE AİLEVİ MESELELERDEN İSTİFA EDECEK

Külliye’de derin ve titiz bir çalışmanın alttan alta yürütüldüğü belirtilirken, şaibeli işlerle uğraşan danışmalara ise yol verileceği öğrenildi. Külliye’nin Karaca ve Taranoğlu iddialarına benzer konuların tekrar gündeme gelmemesi için ciddi bir temizlik yapacağı belirtilirken, şeceresi temiz çıkmayan danışmaların ise sağlık sorunları ve ailevi meseleler bahane gösterilerek istifaya zorlanacağına işaret ediliyor.

Külliye’nin yaptığı çalışmaların ise yılbaşından önce meyvelerini vereceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz