Kral III. Charles'ın, Kraliyet Noel Planı!

Kraliyet Ailesi, Majesteleri Kraliçe'nin vefatından sonraki ilk Noellerini kutlayacaklar.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kral III. Charles, Kraliyet Ailesi'nin başı olarak ilk Noel'ini kutlayacak ve Firma bayram kutlamalarını sarsmaya hazırlanıyor.

Kraliyet Ailesi, Majesteleri Kraliçe'nin vefatından sonraki ilk Noellerini kutlamak için geliyor .

Express'in bildirdiğine göre , Noel Günü'nden sadece iki hafta önce gerçekleşen yeni kurulan bir etkinlikte en uzun süre hüküm süren hükümdarın "anılması" da dahil olmak üzere, etkinliğin kartlarında bir dizi değişikliğin olacağı söyleniyor .

Westminster Hall'da Kraliçe'yi onurlandırmanın ardından konuk listesinin ve Kral'ın Konuşmasının üslubunun da değiştirileceği söyleniyor.

14 Aralık'ta gerçekleşecek bir etkinlik, Parlamento Üyelerinin yanı sıra Kraliyet Ailesinin Kraliçe olmadan ilk Noel'in yasını tutmasına olanak tanıyacak.

Aynı gün New Palace Yard'da yapılacak başka bir etkinlik, Kral Charles ve Parlamento'nun Kraliçe'yi bir "şükran günü ve anma" töreninde onurlandırmasına izin verecek.

Ancak başka yerlerde, yeni Kral, aile için Noel yemeğinde ağırlayacağı misafirlerde bir dizi değişikliğe hazır görünüyor.

Sussex Dükü ve Düşesi tarafından alınan davetlere rağmen, çiftin daveti geri çevireceği ve aile kutlamalarına katılmayacağı anlaşılıyor.

Cosmopolitan'a göre, söz konusu davet küçümsenmiş olabilir çünkü Sussex'in bomba gibi olan Netflix belgeseli de aşağı yukarı aynı zamanlarda yayınlanacak.

Prens Harry ve Meghan Markle olsun ya da olmasın , katılan Kraliyet Ailesi üyelerine, muhtemelen Prens William, Kate Middleton , üç çocukları, Prenses Anne ve Prens Edward'ı içerecek ağır bir ziyafet sunulacak .

Kraliyet Ailesi'nin katılan üyeleri, güne başlamak için geleneksel bir tam İngiliz kahvaltısı geleneği ile tam bir ziyafet için hazırlandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz