Komşusu Ölümle Tehdit Etti!

Lüks sitede oturan eski Türkiye güzeli Selin Demiralp'in hayatı kabusa döndü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Lüks sitede oturan eski Türkiye güzeli Selin Demiralp'in hayatı kabusa döndü. Komşusuyla sorunlar yaşayan Demiralp ölümle tehdit edildiğini belirtti.

Selin Demiralp 2016 yılında Türkiye güzeli olmuştu. Demiralp bundan  7 ay önce İstanbul Ataşehir'deki bir lüks siteye taşındı.

Siteye taşınır taşınmaz sıkıntılar da başladı. Alt komşusu Demiralp taşındıktan üç gün sonra güvenliği arayıp gürültü yapıldığı gerekçesiyle şikayette bulundu. 

Kendisine telefon edildiğini ve evden gürültü, kavga sesi geldiğini söylediklerini belirten Demiralp, o anda ise evde olmadığını ifade etti. Bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu düşündüğü için umursamadığını söyleyen genç kadın, başına geleceklerden ise habersizdi.

Show Haber'in aktardığına göre, şikayetlerin ardı arkası kesilmezken genç kadın, alt komşusu dışından kimseden şikayet almadığını söyledi. Öte yandan dairede yaşayan önceki kiracılara da aynı sorunların yaşatıldığının öne sürdü.

Ölüm tehditleri dahi aldığını söyleyen Demiralp, "Kapıma defalarca vurdu, kapıyı açmaya çalıştı, beni öldüreceğini söyledi. Kalp hastasıyım panik atağım tuttu. Böyle bir sitede rahat edemeyeceksem, evimde huzur bulamayacaksam nereye gideceğim, nereye taşınacağım?" dedi.

İddiaya göre dün akşam da aynı nedenle kapıya dayanan alt komşu, genç kadına kabusu yaşattı. Sibel Demiralp evde bir arkadaşıyla otururken yukarı çıkan alt komşu, kapıyı tekmeledi tehditler savurdu. 

Yaşadığı korkuyu anlatan Genç kadın, "Tekme izleri duruyor seni burada yaşatmayacağım, sana huzur vermeyeceğim, çık dışarı, seni öldüreceğim dedi. Polislerin yanında saldırdı." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz