Kılıçdaroğlu'ndan 'Saldırı'Açıklaması!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kılıçdaroğlu, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve "Terörden nasıl nifak çıkarırım diyen insanlar var, bunlar alçak insanlar" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Milliyetçilik şehitlere, gazilere saygı duymaktır.

20 yıllık iktidarında AK Parti bir fabrika yaptı mı?

Pazar günü bir saldırı yaşandı, terör saldırısı. Birileri bunları sayıdan ibaret sayıyor olabilir ama bunlar anne amca dayı. Her birinin ayrı hikayesi vardı. Terör 6 canımızı hayattan aldı.

Birileri ortak oluşan bağımız unutulsun istiyorlar. Acısını sevincini paylaşmasın istiyorlar. Bunların bazıları yönetici, siyasetçi kılığında aramızda geziyor. Zehir saçan dilleri var bu insanların. Terörden nifak nasıl çıkarırım diyen insanlar var, bunlar alçak insanlar.

Bu kişi aparattır. Bu fotoğrafa koyduğunuz kişi, terör örgütünün saldırı planladığı kişidir.

İşine gelince teröristlerle mektup arkadaşı olanların, bize vatan millet dersi vermeye yürekleri yetmez, hadlerini bilecekler.

Bir yıl önce 'Sınır namustur' demiştik. Şimdi utanmadan 'Bu terörist kaçak yollardan ülkemize girmiş' diyorlar. Sınırı yol geçen hanına kim döndürdü? O sınır kapısından bunlar nasıl geçti?
Ülkeyi yöneten kişiye sesleniyorum sen ne iş yapıyorsun? Terör olur, maden kazası olur yine yok.

Bahçeli'ye bir parantez açalım. Terörle mücadele konusunda yabancı askerlerin Türkiye toprağı çiğnemesine Bahçeli neden evet dedi? Vatansever, ülkücü arıyorsanız Cumhuriyet Halk Partisi'ne bakacaksınız.

AB ile sığınmacı anlaşmasından çıkacağız, ne açık kapısı yolgeçen hanı mı burası?

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz