Kılıçdaroğlu: Ortak Çalışma Ve Mücadele Etme Günüdür!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'taki depremlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de gerçekleşen depremden birçok çevre il etkilendi. AFAD verilerine göre deprem büyüklüğü 7.7 olarak açıklanırken yapılan açıklamaya göre bin kişinin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu biliyoruz. Bu tür acıları belirli aralıklarla yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun. Hep birlikte gönlümüz kalbimiz dualarımız o bölgede. Keşke hiç kimse hayatını kaybetmeseydi.

Bölgede çalışan aram kurtarma ekiplerine, askerlerimize, itfaiye erlerine teşekkür ediyorum. Hiç kimsenin hayatını kaybetmesini istemeyiz.

Genel merkeze sabah erken saatlerde geldik. Size bazı rakamlar vermek isterim. 51 belediyemiz 707 araç gönderdi.

Belediye başkanlarını ve valileri aradım. Başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Gün hepimizin ortak çalışma ve mücadele etme günüdür. Bunu belediye başkanlarımıza ilettim.

3637 personel deprem bölgesinde görev yapıyor. Gıda, yardım, ısınma ve temizlik malzemeleri gönderildi. 15 içme suyu, 21 gıda tırı gönderildi. 42 bin battaniye gönderildi." 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz