Kerem Bursin'in Madrid Çıkarması!

La Casa De Papel’in Profesörü ile buluştu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen bir tanıtıma katılan La Casa de Papel'in Profesör'ü Alvaro Morte ile Kerem Bürsin bir araya geldi.

‘La Casa de Papel’ dizisindeki “Profesör” rolüyle dünya çapında popüler olan İspanyol oyuncu Alvaro Morte’nin yarattığı 111 karakterin dijital NFT platformu pazarındaki bir ürününün tanıtımı için Madrid’de gerçekleştirilen organizasyonun özel konuklarından biri başarılı oyuncu Kerem Bürsin oldu.

“İspanya’da yakında bir film imkanı var”

İspanya’da oldukça tanınan Kerem Bursin, “Benim burada ciddi bir şeyler yapmam için öncelikle dili bilmem lazım. Ama yine de güzel şeyler olacak gibi. İspanya’da yakın zamanda bir film imkanı var. Derdim, burada bir Türk oyuncu olabilmek. Bu benim için çok değerli ve önemli. Ülkemizi bu tarz işlerle temsil ediyor olabilmek en önemlisi” şeklinde konuştu. İspanya’da yoğun hayran kitlesi nedeniyle “Madrid’i ancak sabah 4’lerde çıkarak dolaşabiliyorum” diyen Bürsin, “İnsanlar tabii ki tanıyor ama çok tatlı, saygılı ve sıcak bir şekilde karşılıyorlar” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz