Kenan İmirzalıoğlu Şaşırdı!

İmirzalıoğlu soruda kendi adını görünce şoke oldu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

‘Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Kenan İmirzalıoğlu'nun karşısına çıkan soru herkesi şaşkına çevirdi. Kenan İmirzalıoğlu'nun daha önce yer aldığı proje hakkındaki soruyu gören yarışmacı Çağla Kaymak, zorlu dakikalar yaşadı.

İKİNCİ BARAJ SORUSU

12 sorudan oluşan fenomen yarışmaya katılan İç Mimar Çağla Kaymak, hayalinin Afrika'ya gidip bebek aslanları görmek olduğunu söyledi. Başarılı performansıyla ilk soruları rahatlıkla yanıtlayan yarışmacı, ikinci baraj sorusu olan yedinci soruya kadar ulaşmayı başardı.

YARIŞMACIYI HEYECANLANDIRAN SORU

Soruyu okumak için derin bir nefes alan Kenan İmirzalıoğlu, kendisi hakkındaki soruyu görünce şoke oldu. Hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyenleri şaşırtan "Uğur Yücel'in yönettiği, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Olgun Şimşek'in yer aldığı 2004 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En iyi Film' ödülünü alan film hangisidir?" sorusu yarışmacıyı heyecanlandırdı.

JOKER HAKKINI KULLANDI

30.000 bin TL değerindeki soruyu yanıtlamakta zorlanan yarışmacı yüzde 50 joker hakkını kullanmaya karar verdi. "Kabadayı" ve "Uzun Hikaye" seçeneklerinin elenmesiyle uzun bir süre düşünen yarışmacı A Şıkkı "Ejder Kapanı" dedi.

2 BİN TL İLE VEDA ETTİ

Cevabın yanlış olduğunu gören Kaymak, büyük bir üzüntü yaşadı ve Kenan İmirzalıoğlu kendisine Ejder Kapanı filminin 2009 yılında çekildiğini hatırlattı. Yarışmacı 2000 TL ile yarışmaya veda etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz