Kate Winslet HBO'da yayınlanacak bir mini diziye başlıyor

Oscar ve Emmy Ödüllü Kate Winslet, HBO'da yayınlanacak olan bir mini diziye başlıyor

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Hernan Diaz'ın “Trust” adlı romanına dayanan bir mini dizi HBO tarafından çekilecek. Kate Winslet’in başrolün yanı sıra dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenirken Hernan Diaz da baş yapımcılığı üstlenecek. 

Winslet, en son HBO'nun mini dizisi “Mare of Easttown”da görüldü ve bununla bir mini dizideki en iyi kadın oyuncu dalında Emmy Ödülü kazandı. Daha önce 2011 yılında da HBO dizisi “Mildred Pierce” ile aynı kategoride ödüle uzanmıştı. 

Winslet ayrıca, “Titanic”, “Iris” ve “Little Children” gibi filmler de dahil olmak üzere elde ettiği yedi Oscar adaylığıyla tanınıyor. 2009 yılında “The Reader” filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu Oscar'ını kazandı. “Trust” romanı 3 Mayıs 2022'de yayımlandı ve güçlü eleştiriler elde etti. Diaz'ın ilk romanı “In the Distance”, Pulitzer ve PEN/Faulkner Ödülü için finalist oldu. Yazar Hernan Diaz, daha önce prestijli birçok edebiyet ödülü ve bursunun da sahibi.

Dizi için arayış devam ediyor

Trust adlı romanın hakları HBO tarafından rekabetçi bir pazarlıkla satın alındı. Dizi şu anda kitabı ekrana uyarlayacak bir yazar arayışıyla geliştiriliyor. 

Dizinin konusu

Dizide, zengin bir finansçı kendi hayatından yola çıkan bir roman okuduğunda ve karısıyla kendisinin tasvirinden memnun olmadığında, bir sekreterden anısını yazmasını ister. Ancak, onun tarihi yeniden yazdığının ve karısının onun içindeki yerinin rahatsız edici bir yerde durduğunun farkına varır. 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz