Kasırga Ahu Tuğba'yı da Vurdu!

Tuğba ve kızı Anjelik, Ian Kasırgası'nda evini ve arabasını kaybetti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Geçtiğimiz çarşamba günü kategori 4 seviyesinde ABD’yi vuran Ian Kasırgası'nda onlarca kişi hayatını kaybetti. Florida'da yaşan Ahu Tuğba da kasırga felaketinden etkilendi.

Tuğba ve kızı Anjelik Calvin'in de evi ve arabası sular altında kaldı. Kızının babaannesinin evine yerleşen Ahu Tuğba, "Çok kötüyüm. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum" dedi.

Yaşamını kızı Anjelik Calvin ile birlikte yıllardır Amerika'da sürdüren Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba, Florida'daki Ian Kasırgası'ndan etkilendi. 2018 model Cadillac aracı ile evi sular altında kalan Ahu Tuğba, çareyi kızı Anjelik ile birlikte Güney'e kaçmakta buldu.

''EVİM GÖÇTÜ, ARABAM SULAR ALTINDA KALDI''

Olcay Ünal Sert'e konuşan Ahu Tuğba, herşeyini kaybettiğini belirterek Florida'dan Güney'e kızı Anjelik'in babaannesinin evine gittiklerini söyledi.

Giderken kaza da yaptıklarını belirten 70'li ve 80'li yılların efsane oyuncusu Ahu Tuğba, "Burası büyük bir felaket bölgesi şu an. Ian Kasırgası Küba'dan başladı, orayı mahvederek buraya geldi her yeri paramparça ederek. Benim evim göçtü, arabam sular altında kaldı. Allah kimseye bir daha yaşatmasın." dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz