Kansandra 6'lı Masanın Adayını Açıkladı!

"6'lı masanın adayını yattığım istiharede gördüm. Bu kişi efendiliği ve sakinliği ile tanınıyor"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Seçimler yaklaştıkça siyasetteki hareketliliğin her geçen gün artacağını belirten Kassandra "İttifaklar genişleyecek. Çok merak edilen 6'lı masanın adayını yattığım istiharede gördüm. Bu kişi efendiliği ve sakinliği ile tanınıyor" dedi.

Dediklerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra, seçim tarihi yaklaştıkça en çok merak edilen konuları masaya yatırdı.

Dualarını edip istihareye yattığını belirten Kassandra "Rüyamda ilk önce Cumhur İttifakı'nın adayını gördüm. Bu halen Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan'dı. 

Etrafı çok kalabalıktı. Eliyle ağzını kapatıp yüzünü göremediğim yanındaki kişiye ne yapması gerektiğini anlatıyordu.'Seçimi kazanacak mısınız' dediğimde gözlerimin içine bakarak 'Kuşkun olmasın. Ama 6'lı masanın adayı beni çok şaşırttı. O'nu yapmazlar diye düşünüyordum" diye konuştu.

"Ter içinde yatağımdan doğruldum. Her şey o kadar gerçekti ki rüyada değil miyim diye düşünmeden kendimi alamadım. Kominin üstünde duran sürahideki suyuma bardağa doldurdum.

3 yudumda bitirdim. Sonra dualarımı okuyup tekrar uykuya daldım. Bir süre sonra karşıma Ekrem İmamoğlu çıktı. Seçim otobüsünün üstünde halka hitap ediyordu. Beni görünce yanına çağırdı. Ben de otobüsün tepesindeydim.Niye aday olmadınız diye can alıcı soruyu yönelttim kendisine. Derin bir nefes aldıktan sonra İttifakımızın yara almaması için olmadım. Bildiğiniz gibi hakkımda bir dava açıldı. Yargılandım. Gerisini zaten herkes biliyor. Millet İttifakı'ndaki herkes Cumhurbaşkanı gibi çalışacak. Ülkemizi borç batağından çıkaracağız. Küs olduğumuz devletlerle barışıp, ticaret hacmimizi artıracağız. Fabrikalar açıp, kar getiren işletmeleri devreye sokacağız. Tüketen bir Türkiye gidecek üreten bir Türkiye gelecek. Böylece halkımız da yüksek vergilere elveda diyecek" dedi.

İmamoğlu "İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder. Bu söz bana ait değil ama kazanmak için buradayız. İstanbullunun rahat etmesi için gecemi gündüzüme katıp çalışıyorum.  İsrafı bitirdik. İstanbul kendi kendine yetmeye başladı.Hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Yakın zamanda İstanbul'un uç noktalarında geçimini çiftçilikle sağlayanların ürünlerini biz satın alıp, maliyetine halkımıza satacağız. Çiftçi kazanacak, halk ucuza sebze meyve yiyecek.Motorinde fahiş vergileri de indirince İstanbullu da ucuza toplu taşımayı kullanacak. Taksi sayısını da 20 binini üzerine çıkararak taksicilerin müşteri seçmesinin önüne geçeceğiz. Taksicilerimizi de eğitime alacağız" dedi.

"Otobüsün 2. sırasında oturan Mansur Yavaş'ın yanına gittim. Elimi uzatınca halimi hatırımı sordu. Kendisine de  neden aday olmadınız sorunu yönelttim. Hemen konuya giderek "Biz bunu Ekrem beyle de konuştuk. Onunla düşüncelerimiz aynı. Başkent Ankara'da memur sayısı çok fazla. Ben onlara iyi hizmet verdiğimi düşünüyorum. Benden önceki belediye başkanları gibi ölü yatırımlar yapmadım.Ankaralının yararına olan işlere imzamı attım. Atmaya da devam edeceğim. Cumhurbaşkanı adayımız da süper bir insan. Efendi ve sakin biri. Türkiye zaten bağrına bastı. Adaylığımı yıpranmaması için ortak kararımızla geç açıkladık. Ben bu seçimi ikinci tura kalmadan kazanacağımızı tahmin ediyorum. Halkımız da çok iyimser bu konuda. Yolu açık olsun" diye konuştu.

Bu konuşulanları düşündüm. Hem de enine boyuna. Sonra adayı düşündüm. Çok sakin bir yapıya sahip. Hem de efendiliğini hiç bir zaman bozmadı. Hatta bir ara konuşurken yanına uzun boylu biri geldi. Başarılar diledi. O kadar mütevazi cevap verdi ki uzun süredir duymak istediğim sözcükleri bir anda sıraladı. 

Onun için sözcüklerin efendisi bile deniyor. Hafızası çok kuvvetli. Karşısındaki kişiye yıllar öncesinden örnekler vererek tezini çürütmeyi çok iyi biliyor. Tahminlerinizi duyar gibiyim evet o kişi.

Doların ve altının yükselişini sürdüreceğini de belirten Kassandra "Dolar ve altın güven ortamı olmadan düşmez.Şu an faizler yükseltilirse millet altın ve dövizini bozdurup parasını faize yatırır. Bu da fiyatlarının düşmesine neden olur" dedi.

Hükümetin üretim yapmamasından enflasyonun yükseldiğini belirten Kassandra "Üreten bir devlet yatırım yapınca karşılığını alır.Fabrikalar açarsa, iş adamlarına yatırım imkanı sunarsa. Ne işsizlik kalır ne de hayat pahalılığı" dedi.

Bu olayları rüyasında gördüğünü belirten Kassandra "Son yazımda bildiğiniz gibi Çin'de korona virüs olaylarının patlayacağını söylemiştim. İnsanlar sokaklarda ölmeye başladı.Keşke yanılsaydım da insanlar ölmeseydi. Ama kabus bitmiş değil. Tekrar hortlayacak" diye konuştu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz