Kadınları Baştan Çıkaran Nokta Ortaya Çıktı!

Cinsel ilişkinin fitilin alevlendiren o bölge bulundu. Partnerinizle bir şeyler yaşamak istiyor ve onunda bu istek içerisine girmesini diliyorsanız bu bölgeye dokunmanız yeterli.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cinsel ilişkinin fitilin alevlendiren o bölge bulundu. Partnerinizle bir şeyler yaşamak istiyor ve onunda bu istek içerisine girmesini diliyorsanız bu bölgeye dokunmanız yeterli.

Cinsel ilişkiye geçiş sürecinde kadınlar çoğu zaman daha geri planda kalırken, kadınların en hassas oldukları erojen bölge belli oldu. Buraya temas ettiğinizde kadınınızın gözlerindeki ışıltıyı görebileceksiniz.

Her an kendinizi yatakta bulabilirsiniz

Partnerinizin en az sizin kadar cinsel ilişkiye istek olmasını diliyorsanız, kadınınızı cinsel ilişkiye hazırlamayı deneyebilirsiniz. Cinsel ilişki her manada uzun bir süreç olurken, çoğu zaman kadınlar psikolojik olarak bu duruma kendilerini hazır hissedemeyebilirler.

Utanma duyusu cinsel ilişki sürecinde sıklıkla rastlanılan bir durum olurken, partnerinizi telaşa sokmadan rahatlatmalı ve güvende olduğunu hissettirmelisiniz.

Tüm bu süreci tamamladıktan sonra hormonlarındaki değişikliği sağlayabilmek için kulak ve kulak arkasına yaklaşarak öpmeniz, o bölgede biraz zaman geçirmeniz eşinizin tüm yelkenleri suya indirmesini sağlayacaktır. Bu bölgede kadın hormonları devreye girerken, unutulmayacak bir sevişme süreci içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.

Kadınların Dokunulmaya Duyarlı Bölgeleri

Sinir uçlarının diğer bölgelere göre belirgin bir şekilde yoğun olması nedeniyle kadınların çoğunda genital bölgenin en duyarlı bölgesi klitoristir ve en güçlü orgazmlar bu bölgenin uyarılmasıyla ortaya çıkar.

Her kadının yapısı diğerine göre farklıdır ve kendini iyi tanıyan bir kadın dokunulduğunda kendisini en çok uyaran bölgeyi iyi tanır.

Kadınların çoğunda memeler, meme uçları, dudaklar ve vajina dokunulmaya duyarlı diğer bölgelerdir. Yine boyun bölgesinde bazı noktalar, kulak memeleri, bacakların iç yüzeyleri ve karın cildi çoğu kadın için cinsel açıdan oldukça uyarıcıdır.

Kadınların sıklıkla işitsel yönelimli olmaları nedeniyle eşleri tarafından kulaklarına fısıldanan güzel sözler de kadınları etkiler.

Kadınların dokunulmaya duyarlı bölgelerini belirlemeleri, cinsel ilişkiye hazırlık aşamasının en güzel şekilde yaşanabilmesi ve kadının cinsel ilişkiye mükemmel bir şekilde hazırlanabilmesinin sağlanabilmesi açısından önemlidir. Her duyarlı erkeğin eşinin dokunulmaktan hoşlandığı bölgeleri iyi bilmesi gerekir.

Bazı kadınların dokunulmaya duyarlı bölgeleri o kadar "hassastır" ki, kadın bu bölgeye uygulanan bir uyaranla orgazm olabilir.

G Noktası (G Spot)

G noktası, Graefenberg adlı bilim adamı tarafından 1944 yılında tarif edilen ve vajina ön duvarının ortalarında yer alan bir bölgedir.

G noktasının varlığı veya orgazmdaki önemi bazı doktorlar tarafından reddedilmekte, bazıları ise G noktasını vajinal orgazm oluşumunun merkezi olarak kabul etmektedir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz