İşte Yanlış Kişiyle Beraber Olduğunuzu Gösteren 5 İşaret!

Partnerinizin davranışları kafanızı karıştırıyor ve bazen sevilmediğinizi hissediyorsanız tehlike çanları çalıyor demektir. Peki bunu nasıl anlayabilirsiniz?

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Birini çok seviyor ve onunla ilişkinizin devam etmesini istiyor olabilirsiniz. Ancak partnerinizin davranışları kafanızı karıştırıyor ve bazen sevilmediğinizi hissediyorsanız tehlike çanları çalıyor demektir. Peki bunu nasıl anlayabilirsiniz?

1- HATALARINIZI GÖREMİYORSANIZ
Güzel ya da yakışıklı olduğunun farkında olan partnerinizin eğer sizi nasıl etikeyeceğini biliyor ve ne olursa olsun ona kızamıyorsanız dikkatli olmanızda fayda var demektir.

2- SİZİNLE YETERİNCE İLETİŞİM KURMUYORSA
Partneriniz sizinle yeterince iletişim kurmuyor ve sürekli daha uygun olduğunda konuşup görüşebileceğinizi söylüyorsa her şeyi gözden geçirmelisiniz.

3- YANINDA DOĞAL OLAMIYORSANIZ
Partnerinizi etkilemek için bin bir kılığa giriyor, hiç yapmayacağınız davranışları sırf onun ilgisini çekebilmek adına yapıyorsanız, yanlış kişiyle birliktesiniz demektir.

4- PARTNERİNİZİN İLİŞKİ DIŞINDA BAŞKA BİR HAYATI YOKSA
Partnerin ilgili olması herkesi mutlu eder. Ancak tek ilgi alanı olunduğunda, onun başka bir hayatının olmamasına sebep olacaktır.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz