İşte Uzak Mesafe İlişkisi Yürütmenin İpuçları!

Mesafelerin aranıza girmemesi ve kilometrelere rağmen yakın bir ilişki kurmak için yapabilecekleriniz...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Partnerinizle her dilediğinizde yan yana gelemiyor hatta farklı şehirlerde yaşıyor olabilirsiniz. İşte mesafelerin aranıza girmemesi ve kilometrelere rağmen yakın bir ilişki kurmak için yapabilecekleriniz...

1- PARTNERİNİZE GÜVENİN ve VARSAYIMLARDAN UZAK DURUN

Uzak mesafe ilişkilerde varsayımlardan uzak durmak her iki taraf için de önemlidir. Partnerinize ulaşamadığınızda endişeye kapılmamalısınız. Bunun yerine ona güvenmeli ve ilişkiniz konusunda rahat hissetmelisiniz.

2- BEKLENTİLERİNİZİ SINIRLAYIN

Partnerinizi düzensiz aralıklarla görmek, beklentileri de yükseltebilir. Ancak her zaman her şey beklediğiniz gibi olmayabilir. En iyi ilişkiler kaldığı yerden devam etmekle yetinir. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

3- HER GÜN KONUŞMAYA ÖZEN GÖSTERİN

Uzun olmasa da her gün birbirinizle sohbet etmek, partnerinizin hayatının bir parçası olmasını sağlayacaktır.

4- SÜRPRİZ YAPMAYA DİKKAT EDİN

Özellikle uzak mesafe ilişkilerde sürprizler büyük önem taşır. Partnerinize alacağınız bir hediye ya da onu habersiz bir şekilde görmeye gitmeniz ona verdiğiniz değeri gösterecek bu da ilişkinize olumlu yansıyacaktır.

5- DUYGUSAL İHTİYAÇLARI İHMAL ETMEYİN

Aranızda kilometreler de olsa birlikte yaşıyormuşsunuz gibi birbirinizin ihtiyaçları ve duyguları için zaman ayırmalısınız.

6- FEDAKARLIKLARA HAZIR OLUN

Her ilişki fedakarlık istese de uzun mesafe ilşkilerde bu bir tık fazladır. Her iki tarafın da ilişkileri için hayatlarından ya da kendilerinden fedakarlık yapması birlikte bir şeyleri yeniden inşa etme fırsatı doğurabilir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz