İşte İyi Bir İlk İzlenim Bırakmanın Yolları!..

Çevrenizdekilerin sizin nasıl bir insan olduğunuza dair bir yargıya varması için hakkınızda çok fazla şey bilmesine gerek yoktur. İşte iyi bir ilk izlenim bırakmanın yolları...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Çevrenizdekilerin sizin nasıl bir insan olduğunuza dair bir yargıya varması için hakkınızda çok fazla şey bilmesine gerek yoktur. Çünkü sergilediğiniz davranışlar onlar için bir anahtardır. İşte iyi bir ilk izlenim bırakmanın yolları...

1- FİZİKSEL GÖRÜNTÜNÜZE ÖZEN GÖSTERİN

Nasıl göründüğünüz  başkalarının size ve sizin kendinize dair algısını değiştirir. Bu sebeple bu fikre direnmek yerine fiziksel görüntünüze ve kıyafetlerinize özen gösterin.

ÖFKENİZİ KONTROL EDİN

Öfkeyle hızlı tepki verirseniz saygınızı kaybedersiniz. Bu sebeple öfke kontrolü konusunda kendiniz geliştirin.

HER ZAMAN ULAŞILABİLİR OLMAYIN

Her şeye yanıt vermek, her zaman gülümsemek ya da her zaman karşınızdakinin isteğine yanıt vermek zorunda değilsiniz.Unutmayın her zaman ulaşılabilir olmak hayatın doğasına da aykırıdır.

DAHA AZ KONUŞUN

Daha az konuşmak, sizinle alakalı bir gizem yaratırken; karşınızdaki kişiye daha fazla konuşma şansı verir. Bu da sizi daha düşünceli biri yapar.

SINIRLARINIZI BİLİN VE UYGULAYIN

İnsanları kendinizden daha fazla önemsemek, sizi zamanla mutsuz edecektir. Unutmayın saygıyı hak eden insanlar, zamanlarının ve enerjilerinin işgal edilmesine izin vermezler. Ne zaman ve nasıl 'hayır' diyeceklerini bilirler.

İNSANLARLA GÖZ TEMASI KURUN

İsanlarla konuşurken göz teması kurmak oldukça önemlidir. Bu iyi bir intiba bırakmak konusunda sizin için pozitif etki yaratacaktır.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz