İşte Dövme Sildiren 10 Hollywood Ünlüsü!..

Dövmesinden pişman olarak sildiren Hollywood ünlüleri ağızları açık bıraktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kimi eski sevgilisini portre yaptırdı, kimi eski kocasının adını kalçasına yazdırdı. Dövmesinden pişman olarak sildiren Hollywood ünlüleri ağızları açık bıraktı. İşte karşınızda dövme sildiren 10 Hollywood ünlüsü..

MEGAN FOX

Just Jared'da yer alan habere göre; 2010-2022 yılları arasında evli kaldığı Brian Austin'in adını kalçasına dövme yaptıran Megan Fox, Temmuz 2023'te bu dövmeyi kaplattı.

JUSTIN BIEBER

Birçok dövmesi olan Justin Bieber ise eski aşkı Selena Gomez’in portresinden rahatsızlık duyuyor.

Ünlü şarkıcı, daha önce bileğindeki Selena Gomez dövmesinden bahsetmiş ve “Bu benim eski kız arkadaşım, biraz gölgelendirme ile yüzünü kapatmaya çalıştım ama insanlar yine de anlıyor" demişti.

HAILEY BIEBER

Orta parmağında bir silah dövmesi olan Hailey Bieber, Elle'ye verdiği röportajda “Sanırım 18 yaşındayken 'Evet! Harika görünüyor' Ama bu yaşlarda bunu asla yapmam. Silahların şiddet içerdiğini düşünüyorum” demişti.

RYAN REYNOLDS

Bazı dövmelerinden pişmanlık duyan Ryan Reynolds, "Hepsinden nefret ediyorum" demişti. Ünlü isim, bu dövmeleri lazerle sildirmek istediğini ancak eşi Blake Lively'nin onu durdurduğunu itiraf etti.

JENNIFER LAWRANCE

Jennifer Lawrence’ın pişman olduğu dövme ise suyun kimyasal sembolü... Ünlü isim, dövmenin hikayesini “Liam Hemsworth’ün ailesi ile birlikteydim ve herkes dövme yaptırıyordu, sonra ben de dedim ki ‘Her zaman su içmem gerekiyor ve belki de elime H2O yazdırmalıyım.'Bu arada 2’nin H2O için alçak olması gerektiğini biliyorum ve elimdeki 2 yüksekte duruyor. Bunu vücuduma sonsuza dek kazımadan önce en azından Google’a bakabilirdim” diye anlatmıştı.

ANGELINA JOLIE

Brad Pitt ile evliliğinden önce Billy Bobby Thornton ile birlikte olan Angelina Jolie, eski sevgilisinin isminin yazılı olduğu "Billy Bob" dövmesini sildirerek çocuklarının doğum tarihlerini ve doğum yerlerini dövme olarak yaptırdı.

OLIVIA WILDE

Olivia Wilde ise henüz 13 yaşındayken kalçasına yaptırdığı ejderha dövmesinden pişman olduğunu açıklamıştı. Dövmesini "bir damga" olarak tanımlayan ünlü isim, "New York'taydım ve bunun harika bir fikir olduğunu düşündüm, o zamanlar çok anlamı vardı ama şimdi çok çirkin" demişti.

JESSIE J

Belindeki dövmeden pişman olmasa da yazım yanlışı olmasından rahatsız olduğunu söyleyen Jessie J, “Don’t lose who you are in the blur of the stars” şarkı sözünü dövme olarak yaptırmıştı. Ancak Jessie J, ‘lose’ yerine ‘loose’ yazdırmış. Ünlü isim, dövmesini çoğunlukla yüksek belli pantolonlarla kapatıyor.

KHLOE KARDASHIAN

16 yaşındayken beline yaptırdığı dövmeden rahatsız olan Khloe Kardashian, "Bir devrin sonu" diyerek dövmeyi sildirdiğini takipçileriyle paylaşmıştı.

BLAKE SHELTON

Country yıldızı Blake Shelton'ın kolunda geyik izleri dövmesi bulunuyor. İnsanların bu dövmeyi çeşitli şeylerle karıştırıyor.

Bu durumdan hoşlanmayan Shelton ise muhtemelen alkollü olduğu sırada geyik izine benzediğini düşündüğü şekli çizip sanatçıya verdiğini onun da bunu koluna işlediğini "Bu berbat bir şey" diyerek anlatmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz