İsrailli Bakandan Küstah Türkiye Paylaşımı!

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alarak yaptığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketlediği paylaşımına İmamoğlu Cevap Verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, X hesabından yaptığı paylaşımda bir kez daha küstah ifadelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı.

Katz "Tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor. Türkiye'de 57 milyon kullanıcısı olan Instagram'ı engelliyor, İsrailli bir atlet bir Türk atleti yendi diye spor yayınlarını kesiyor, Türkiye'nin askeri ihtilaf içinde olmadığı demokratik bir ülkeyi işgal etmekle tehdit ediyor ve ticari ilişkileri keserek Türk ihracatçılarına yıllık 6 milyar dolar zarar veriyor. Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını ortadan kaldırıyor. Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim." diyerek paylaştığı tweetinin sonunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi. 

“HER ŞEY GÜZEL OLACAK, FİLİSTİN ÖZGÜR OLDUĞU ZAMAN”
Katz’ın söz konusu paylaşımını alıntılayan İmamoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na edilen hakaretleri kabul etmediğini söyledi, “Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz