İslam İşbirliği Teşkilatı'nda Konuştu!

Erdoğan :'Dijital terör milli güvenliği tehdit ediyor.'

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı 12. Enformasyon Bakanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Macron'a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

İletişim teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla birlikte habere ulaşmak kolaylaşırken insanlığın hakikatle bağı giderek zayıflıyor. Sosyal medyanın daha fazla yer edinmeye başlaması pek çok avantaj yanında beraberinde hayati riskleri de getirmektedir.

Maalesef bugün yalan haberler sebebiyle dünyada milyonlarca insan mağduriyet yaşamaktadır. Bir iletişim aracı olmaktan ziyade insanları düşmanlaştıran, nefret ateşini körükleyen birer operasyon aygıtına dönüşmüştür. Dijital terör sadece demokrasiye değil milli güvenliklerine de açık tehdit oluşturmaktadır.

"DİJİTAL TERÖR MİLLİ GÜVENLİĞE TEHDİT"

Sahte haberler milyonlarca insanı mağdur ediyor. Maalesef bugün, yalan, sahte ve çarpıtılmış haberler sebebiyle dünyada milyonlarca insan mağduriyet yaşamaktadır.

Terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz haklı mücadele tamamı yalan haberlerle yıpratılma çalışılıyor. Dün bize iftira  atanların aynı dönemde DEAŞ ile iş tuttuğu bugün delilleriyle mahkeme kararlarıyla tek tek ortaya koyuluyor.

Sayın Macron'a da ben bunları anlattım. Fransa parlamentosunda Macron'a hesabını sordular. Lafarge teröre destek veren kurumlardan bir tanesi olarak her şeyiyle açığa çıktı. Ellerindeki masum kanlarına rağmen bu örgütler destekleniyor.

Müslümanlara yönelik ırkçı saldırılar pek çok yerde artış gösterdi.

LAFARGE TEPKİSİ

Macron'a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu. DEAŞ'a karşı göğüs göğüse sahada mücadele edip zafer kazanan tek ülke olmamıza rağmen aksi yönde ahlaksız suçlamalara maruz bırakılıyoruz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz