Islak Bikinisiyle Verdiği Pozlar Yürek Hoplattı!

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medya üzerinden yaptığı her paylaşım olay oluyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medya üzerinden yaptığı her paylaşım olay oluyor. Geçtiğimiz gün denizde beyaz bikinisiyle paylaştığı karelere beğeni ve yorum yağdı. Üstüne yapışan bikinisiyle poz veren Kardashian'ın, paylaşımı olay oldu.

Kendine ait markası olan reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın her yaşadığı, giydiği olay oluyor. Sık sık gündem olan Kardashian, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında geliyor. Yıldızın, paylaşımlarına da beğeni ve yorum yağıyor. 

Dünyaca ünlü yıldız, geçtiğimiz aylarda çoğunlukla iş birliklerine yönelik paylaşımlarda bulunuyordu. Son dönemde sosyal medya hesabından sık sık çocuklarıyla paylaşım yapan Kardahian, bu kez de beyaz bikinili paylaşımıyla olay oldu. 

Denize girdiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan 336 milyon takipçili Kardashian, giydiği bikini ıslanında üzerine yapıştı. Çoklu paylaşım yapan Kardashian, 

Islanan beyaz bikinisi adeta transparan bir hal alınca Kardashian'ın göğüsleri resmen göründü. Kardashian'ın bu paylaşımına milyonlarca beğeni gelirken binlerce yorum yağdı. İşte o paylaşımlar..

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz