Işın Karaca'dan Gülşen'e Veryansın

Sahne adabı diye bir şey var. Beyonce'un Coachella konserini izlerseniz konsepti ve niye öyle bir şey yaptığını anlarsınız.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son dönemde popüler olan arabesk müziği gündeme getiren ilk kişi olduğunu söyleyen Işın Karaca, Gülşen'in sahne kostümleri ile ilgili konuştu.

''Bende bir kız annesiyim. Her şey dozunda olmalı. Bunu normalleştiremezsin, bu kadarı fazla' yorumu yapan Işın Karaca : ''Ben Gülşen'in müziğini, kariyerini çok seviyorum. Konu giyimle alakalı bir şey değildi. Sahne adabı diye bir şey var. Beyonce'un Coachella konserini izlerseniz konsepti ve niye öyle bir şey yaptığını anlarsınız. Burada öyle bir kareografi yok, sanata dair değildi yapılan şeyler. Bahsettiğim buydu.

Benim kızım büyük şovlar izliyor. Müziğin, ışığın, dansın önemini bilen bir kız. Ben 20 yıl önce çok ciddi bir kiloyla Türk halkının karşısına dekoltemin kalitesini şaşmadan çıktım. Her şeyin bir kalitesi olması gerekiyor. Bazı hareketler çok kalitesiz durunca, ne yazık ki benim annelik tarafım devreye giriyor.''

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz