Irmak Ünal Kaslı Vücudunu Sergiledi!

Havuz başında sarı bikinisiyle otururken gördüğümüz Ünal, karın kaslarını sergilediği fotoğrafın altına hayata dair şu mesajı verdi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Oyuncu Cihan Ünal'ın Bali'de yaşayan kızı Irmak Ünal sosyal medya hesabından karın kaslarını sergilediği bir paylaşımda bulundu.

Çocuklarıyla birlikte yurtdışında yaşama kararı alan ve bu kararı sonrası Bali'ye yerleşen Irmak Ünal, buradan yaptığı paylaşımlarla Bali'deki hayatına dair çarpıcı mesajlar veriyor.

Yaşadığı yeni hayatına dair bol miktarda fotoğraf paylaşan Ünal, yoğun bir şekilde sporla uğraşıyor. Instagram hesabından spor çalışmalarına dair de kareler paylaşan Irmak Ünal hesabından paylaştığı son fotoğrafta kaslı vücudunu gözler önüne serdi.

Havuz başında sarı bikinisiyle otururken gördüğümüz Ünal, karın kaslarını sergilediği fotoğrafın altına hayata dair şu mesajı verdi:

"Yolumun kesiştiği herkese minnettarım... Beni sınamaya gelenler, bana ders vermeye gelenler, hatta beni kullananlar.... Karanlığımla yüzleşmemi sağladılar ve çoğunlukla içimdeki en iyisini ortaya çıkaranlara minnet doluyum. Sadece minnettar bir ruh..."


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz