Icardi'nin İstediği Ücret Dudak Uçuklattı!

Yönetim sponsor arayışına hız verdi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Mauro Icardi’nin istediği yıllık ücret çok bulundu. Yönetim futbolcu tarafından indirim beklerken sponsorluk görüşmelerine hız verdi.

Galatasaray’ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri Arjantinli forvet Mauro Icardi oldu. PSG’den kiralanan ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fransız ekibine dönen yıldız golcü, birçok transfer teklifi alıyor.

Galatasaray’ın yeniden kadrosuna katmak için büyük çaba gösterdiği yıldız futbolcuyu Fransız ekibi de göndermek istiyor. Sarı kırmızılı takım için en büyük sorun ise yıldız golcünün istediği yıllık ücret.

GALATASARAY'IN GÖZDEN ÇIKARDIĞI ÜCRET BELLİ OLDU

Sabah’ın haberine göre Galatasaray yönetimi yıldız futbolcunun takımda kalması için tüm şartları zorluyor. Yönetim futbolcu için senelik 7,5 milyon euroyu gözden çıkardı.

ICARDI'NİN İSTEDİĞİ ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Icardi tarafı ise 3 yıllık sözleşme ve senelik 10 milyon euro garanti ücret istedi. Yıldız oyuncunun toplam yıllık garanti ücret maliyeti böylece 30 milyon Euro (834,4 milyon TL) olurken bu bedel ise Galatasaray'ın verebileceğinin çok üzerinde.

YÖNETİM WANDA NARA'DAN İNDİRİM BEKLİYOR

Yönetim bu transfer için sponsor arayışlarına devam ederken Wanda Nara’nın da taleplerinde indirime gitmesini bekliyor.

BONSERVİS DE ÖDENECEK

Son sezonunda PSG'den yıllık 9 milyon Euro alan futbolcu için Fransız ekibinin bonservis isteği de bonservisin de transfere eklenmesi ile maliyet artacak.

Suudi Arabistan'dan gelecek yüksek teklifler de Icardi için masaya koyulurken yönetim, temasları kesmeden ancak işi ağırdan alarak ilerliyor.

Galatasaray formasıyla geçen sezon 26 maça çıkan Icardi, 23 gol attı, 8 asist yaptı. Golcü futbolcunun PSG ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz