Icardi Derbide Oynayacak mı?

Icardi, derbide forma giymek isterken teknik direktör Okan Buruk bu konuda kararını verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlığını atlattı. Takımla çalışmalara başlayan Icardi, derbide forma giymek isterken teknik direktör Okan Buruk bu konuda kararını verdi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak. Sarı-kırmızılı takım, bu maçtan galip ayrılmayı hedefliyor.

Teknik direktör Okan Buruk, tüm planlarını bu maçı kazanmak üzerine yapıyor. Buruk ve kurmayları sahaya en güçlü kadrosuyla çıkmayı hedefliyor.

MAURO ICARDI GERİ DÖNDÜ

Sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımla antrenmanlara başladı. Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Arjantinli yıldız, derbi öncesinde takımla idmanlarda yer aldı.

Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağına teknik direktör Okan Buruk karar verecek. Teknik direktör Okan Buruk, Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada, Icardi'nin oynamayacağını ifade etmişti.

ICARDI DERBİDE OYNAMAK İSTİYOR

Buruk,  "Icardi'nin tedavisi devam ediyor. Şu anda oynayabilecek durumda değil. Antrenmanlara çıkacak ama oynaması için çok erken. Onun tam olarak iyileşmesi ve takımla antrenmanlara başlayabilmesi için bir hafta, 10 gün süreye ihtiyacı olacak. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak” dese de Arjantinli golcü derbide oynamak istiyor.

OKAN BURUK'TAN ICARDI KARARI

Icardi, teknik direktör Okan Buruk ile görüşerek derbide oynamak istediğini dile getirdi. Ancak Buruk, Icardi yerine Victor Osimhen’e ilk 11’de şans vermeyi planlıyor. Buruk, yedek kulübesinde maça başlatmayı planladığı Icardi’yi maçın gidişatına göre oyuna sürebilir.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Arjantinli golcü, bu sezon forma giydiği 6 maçta 1 gol atarken 1 de asist yaptı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz