İYİ Partili Vekil Hakkında 'Borsada Manipülasyon' İddiası!

Valilik devreye girdi…

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ahmet Yarım isimli sosyal medya hesabı ile İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban arasında borsada manipülasyon iddiası sonrası başlayan tartışma sosyal medyada gündem oldu. Yapılan paylaşımlar üzerine Valilik devreye girerek Ahmet Yarım'ın 3 suç kaydı olduğunu ve arandığını açıkladı.

Profilindeki lokasyondan Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunduğu görülen Ahmet Yarım adlı bir X kullanıcısı, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ı borsada manipülasyon yapmakla suçladı. Bunun üzerine başlayan tartışma ise sosyal medyada gündem oldu.

Söz konusu paylaşımların ardından Mehmet Mustafa Gürban tarafından tehdit mesajları aldığını belirten Yarım, birçok paylaşım yaptı.

O paylaşımlar şöyle:

“YATIRIM DOLANDIRICILARI İÇİN ÇEMBER DARALIYOR.”

“Polis görevini yapmadığı sürece paylaştığımız hiçbir şeyin değeri ve kıymeti yoktur. Her şey havada kalır ve gördüğünüz gibi bize ters tepiyor. Borsadaki vurguncuların hepsinin birileri ile irtibatları var, devasa bir şekilde örgütlenmiş, bu ‘milli güvenlik’ sorunudur.”

“MİLLETVEKİLİ TARAFINDAN ŞU AN ALENEN ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYORUM.”

“Borsadaki mafya yapılanması Türkiye’deki ailemi tehdit ederek bana şantaj yapıyorlar. Kokain çekip aileme ölüm mesajları atıyorlar, devlete çağrı yapıyorum. Kanlı bir sürecin eşiğindeyiz.”

“Borsadaki halkı yağmalayan Mafya yapılanmasını patlattım, her şey ortadadır. Mafyanın meclisteki üyesi bana direk mesaj atıp beni ailem üzerinden tehdit ediyor. Güçleri yetmeyince, Kürt kimliğimin üzerinden örgütlü olarak bana saldırıyorlar.”

Ahmet Yarım, sonrasında Gürban’ın kendisini tehdit ettiği iddia ettiği mesajları da paylaştı.

"BANA BULAŞMA VE BEN HASAN'A BENZEMEM"

Yarım’ın iddiasına göre Gürban kendisine şu mesajları attı:

“Yine aranmak istiyorsun sanırım. Bana bulaşma ben Hasan'a benzemem. Sözlerimi ciddiye al özür de kabul etmem. Bu sana ilk ve son uyarım. Sil şimdi onları. Derhal.”


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz