IFPI CEO’su Frances Moore Emekli Oluyor!

Frances Moore’un İcra Kurulu Başkanlığı görevinden 2023’ün sonunda emekli olmaya karar verdiğini duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kayıt endüstrisini dünya çapında temsil eden kuruluş olan IFPI, bugün Frances Moore’un İcra Kurulu Başkanlığı görevinden 2023’ün sonunda emekli olmaya karar verdiğini duyurdu.

IFPI’nin en uzun süredir hizmet veren yöneticisi olan Frances Moore, 2010’dan bu yana tarihsel olarak dinamik ve zorlu bir değişim ve büyüme döneminde sorumluluk aldı.

Moore, sorunsuz bir geçiş sağlamak ve halefi için küresel arayışa yardımcı olmak için 2023 yıl sonuna kadar IFPI’de kalmayı kabul etti.

IFPI Yönetim Kurulu, “Modern müzik tarihinin tartışmasız en zorlu ve karmaşık döneminde IFPI’deki birçok başarısı için Frances’e teşekkür ediyoruz. Aynı anda, müziğin dijital dönüşümünde ve endüstrinin dünya çapında genişlemesinde bize öncülük ederek, sanatçılara, plak şirketlerine ve daha geniş müzik ekosistemine karşılıklı olarak fayda sağlayan şekilde büyüme sağladı. Kendisi yalnızca plak şirketleri ve yaratıcılar için mükemmel ve etkili bir savunucu olmakla kalmadı, aynı zamanda mirasının devam etmesini sağlamak için profesyonellerden oluşan inanılmaz bir ekip kurdu.” dedi.

Moore, “IFPI ile on üçü CEO’su olarak olmak üzere otuz yıl geçirdikten sonra, benim için apoletlerimi çıkarma zamanı geldi! IFPI ve kayıt endüstrisi için çalışmayı çok sevdim ve bu rolde hizmet etme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hem şimdi hem de yıllar içinde IFPI ekibiyle gurur duyuyorum ve minnettarım. Her başarı bir ekip çalışmasının sonucudur.

“Endüstrinin analogdan dijitale dönüşümünün çoğunu yaşama şansına sahip oldum. Otuz yıl önce IFPI’deki ilk günümde boş bant vergileriyle ilgili mevzuatla uğraşıyordum ve bugün burada yapay zeka ile ilgili mevzuatla uğraşıyoruz!

Mesleği avukatlık olan Moore, IFPI’ye 1994 yılında Bölge Direktörü olarak katılmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz