Hızlı ve Öfkeli'nin Yıldızı Tutuklandı!

Hızlı ve Öfkeli'yle ünlü aktörün hapis cezasından kurtulması için büyük bir meblağ ödemesine karar verildi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast and Furious) yıldızı Tyrese Gibson, çocuğunun nafakasını eksik ödediği için tutuklandı ve Georgia eyaletine bağlı Fulton County'de mahkemeye çıktı.

Mahkeme kayıtlarına göre bir yargıç, 45 yaşındaki Gibson'ın hapis cezası almamak için eski eşi Samantha Lee'ye 73 bin dolardan daha fazla para ödemesi gerektiğine karar verdi. İkili 2017'den 2020'ye kadar evliydi ve 2018'de doğan Soraya isimli bir kızları var.  

Yargıç Kevin Farmer, Nisan 2023'e kadar ödemesi gereken 10 bin 690 dolarlık nafakayı ödemediği için Gibson'ı mahkemeye itaatsizlikten suçlu buldu. The Hollywood Reporter, yargıcın Gibson'a 48 saat içinde 73 bin 525,73 dolar ödediği takdirde hapse girmekten kurtulma şansı sunduğunu bildirdi.

Daha sonra TMZ, avukatı Tanya Mitchell Graham'ın karara itiraz etmesiyle oyuncunun 73 bin 525,73 dolarlık nafakayı ödemeyi geciktirmesine izin verildiğini ve Gibson'ın pazartesi gözaltından çıkarıldığını aktardı.

Gibson'ın 2022'den beri çocuğu için nafaka olarak 2 bin 200 dolar ödediği ve bunun iki yıl önce ödemesi gereken tutardan yüzde 25 daha az olduğu bildirildi.

Gibson'ın tutuklanmasının yakın olduğunu bildiği Instagram'da anlaşılıyor. Sonradan silinmiş bir paylaşımda Lee'nin avukatlarına ve Yargıç Farmer'a tepki göstererek şöyle yazmıştı:

Yargıç Kevin M. Farmer'la kanka olan Samantha'nın avukatı Adam Gleklen ve William Alexander (gizli anlaşma).

Biz ONUN TÜM KARARLARINA İTİRAZ EDİYORUZ VE BU YARGICI HALİHAZIRDA İKİ KERE DAVADAN ALDIRMAYA ÇALIŞTIK. İkinci kez davadan çekilmesini talep ettiğimizde (kendi davadan çekilme talebini gerçekten kendi reddetti) … Düşünebiliyor musunuz???

Gibson "Benden nefret ettikleri gayet açık ama onlara benim hayatım ve başarımla ilgili her şeyi hatırlatmam gerek. 14 yaşımdan beri bu noktaya gelebilmek için çok çalıştım" diye ekledi.

AileHukukuMahkemeleri BABALARA EN KÖTÜ ŞEKİLDE DAVRANIYOR.

Başka bir gönderisinde, uzun bir yakınma videosunda Gibson tartışmayı "çocuğunun annesinin draması" diye geçiştirmeye çalışmış ve tartışmanın "saçma" olduğunu söylemişti.

Başka bir paylaşımdaysa Gibson, kızıyla bir fotoğrafını paylaşıp şöyle yazmıştı:

Bir babanın çocuklarına duyduğu sevgi pek tarif edilemez……. Bugün sonuç ne olursa olsun…… Ben her zaman ve sonsuza dek onların BABASIYIM……..

Baby Boy'un yıldızı, perakendeci Home Depot'ya "ayrımcı kötü davranma ve tüketiciyi ırksal profilleme" sebebiyle 1 milyon dolarlık bir dava açtığında da gündem olmuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz