Hakan Ural Mahkemeye Başvurdu!

Hakan Ural, Babası Selçuk Ural’ın haberlerine erişim engeli getirtti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sunucu Hakan Ural, babası Selçuk Ural’ın açıklamalarıyla birlikte yapılan haberlerin kişilik haklarını ihlal ettiği söyleyerek erişim engeli talebinde bulundu. Sulh Ceza Hakimliği, yapılan haberlerin basın özgürlüğü kapsamında olmadığı gerekçesiyle erişim engeli getirdi.

Selçuk Ural, gectiğimiz günlerde verdiği röportajda, oyuncu ve sunucu oğlu Hakan Ural'la ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu. Selçuk Ural'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüş, uzun süre konuşulmuştu.

Açıklamanın etkisi devam ederken Hakan Ural'dan yeni bir hamle geldi. Hakan Ural, avukatı Esennur Ezgi aracılığıyla İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak haberlere erişim engeli getirilmesini istedi.

Sulh Ceza Hakimliği, butun olarak değerlendirildiğinde Selçuk Ural'ın acıklaması sonucunda yapılan haberlerin kişilik haklarını hedef alan, küçük düşürücü ifadelerden oluştuğu ve basın özgürlüğü ile bağdaşmadığı gerekcesiyle 58 içeriğe erişim engeli getirildi.

'HABERLER KARALAMA VE İFTİRA İÇERİYOR'

Hakan Ural'ın avukatı Esennur Ezgi, sunduğu dilekçede, "Müvekkilim Hakan Ural ve merhum annesi Ceyhan Cem hakkında yazılan haksız ve asılsız paylaşımlar sosyal yaşamını, mesleğini, kariyerini olumsuz yönde etkilenmektedir. Müvekkilimin kişilik haklarını ihlal eden, karalama ve iftira barındıran haberlere erişim engeli getirilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz