Hadise'den RTÜK'e 'Kızılcık Şerbeti' Tepkisi!

Kızılcık Şerbeti'ndeki gerdek gecesi sahnesinin ardından RTÜK 5 kez yayın durdurma ve para cezası verdi. Hadise tepki gösterdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kızılcık Şerbeti'ndeki gerdek gecesi sahnesinin ardından RTÜK 5 kez yayın durdurma ve para cezası verdi. Dizinin hayranları tepki gösterirken bir tepki de ünlü şarkıcı Hadise'den geldi. Hadise kendi şarkısının klibine yapılanı hatırlatıp ateş püskürdü.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümünde zorla evlendirilen Nursema, gerdek gecesinde kocası tarafından camdan aşağı atıldı. Bu sahnenin ardından RTÜK harekete geçti. 

RTÜK, Kızılcık Şerbeti dizisine verilen 5 kez yayın durdurma ve para cezasını SHOW TV'ye dün tebliğ etti.

Bu kararın ardından dizinin 5 hafta yayınlanmayacağı öğrenildi. Başta oyuncular ve dizinin hayranları tepki gösterirken, benzer bir durumu yaşayan Hadise'den de sert bir tepki geldi. 

Feryat klibi için soyunup küvette klibinden bir kare paylaşıp çok ses getiren Hadise, bu kez RTÜK kararına gösterdiği tepki ile gündeme geldi. 

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda RTÜK'ün kendisine verdiği cezayı hatırlatan Hadise, şu ifadeleri kullandı: "2018 yılında Sıfır Tolerans klibine vurulan erotik damgası ve TV kanallarında yayınlanmaması için verilen yasaktan sonra RTÜK kararları ve yasakları beni artık hiç şaşırtmıyor. O zaman da susmadım yine susmuyorum! Kızılcık Şerbet'i dizisine verilen bu yasağı anlamsız ve gereksiz buluyorum. Kadına şiddeti dizileri yasaklayarak durduramayacağınızı anladığınız ve somut adımlar attığınız günleri görmek dileği ile..."


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz