Grammy Ödüllü Şarkıcı Tori Kelly Hastaneye Kaldırıldı!

Hastanede tedavisi devam eden genç şarkıcının durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Tori Kelly'nin, pazar günü baygınlık geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 30 yaşındaki ABD’li şarkıcının dün Los Angeles’ta arkadaşlarıyla yemek yerken kalbinin alışılmadık derecede hızlı attığını bildirdikten sonra bayıldığı söyleniyor.

Grammy Ödüllü Şarkıcı Tori Kelly, düştükten sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi devam eden genç şarkıcının durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.

Genç şarkıcının yoğun bakımda tedavi gördüğü; Kelly’nin bacaklarında ve ciğerlerinde pıhtı bulduğu kaydedildi.

TORI KELLY KİMDİR?

Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, oyuncu ve müzik yapımcısıdır. Kelly, gençlik döneminde YouTube'da paylaştığı videolar ve 2010 yılında American Idol müzik yarışmasının dokuzuncu sezonunda yer almasıyla tanındı. Daha sonra, 2012'de kendi yapımcılığını üstlendiği ilk EP'si olan Handmade Songs by Tori Kelly'yi bağımsız olarak yayınladı.

Kelly, 58. Grammy Ödülleri'nde En İyi Yeni Sanatçı dalında aday gösterildi. 2016'da Şarkını Söyle adlı animasyon filminde ve 2021'de çıkan devam filmi Şarkını Söyle 2'de Meena karakterini seslendirdi. İkinci stüdyo albümü Hiding Place (2018), Billboard 200 listesinde 35 numaraya ulaştı. Gospel müziği türündeki bu albümle En İyi Gospel Albümü ve En İyi Gospel Şarkısı olmak üzere iki Grammy Ödülü kazandı. 2019'da Kelly, üçüncü stüdyo albümü Inspired by True Events'i ve ardından 2020'de dördüncü stüdyo albümü A Tori Kelly Christmas'ı yayınladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz