Gözlemci Avukat 15 Bin $ Kazandı!

Johnny Depp-Amber Heard'ın davası para kazandırdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Louisville, Kentucky’de bir savunma avukatı olan Larry Forman, çeşitli günlerde Amber Heard ve Johnny Depp’in karalama davasına katılarak orada bulunduğu süre boyunca gördüğü her şeyi yazdı.

Davaya profesyonel olarak dahil olmadığını belirten Forman, jüri üyelerinin yüz ifadelerini, tanıklara tepkilerini ve birbirleriyle olan etkileşimlerini detaylandıran 60 sayfalık notlar tuttu. E-ticaret sitesi eBay'de satışa koyulan notlar, 14 bin 969 dolara satıldı.

Insider'a konuşan avukat Larry Forman, 16 Mayıs ile 22 Mayıs arasında Virginia'daki Fairfax County Adliyesi'ndeki davaya katıldığını çünkü "davaya aşık olduğunu" ve şahsen görmek istediğini söyledi.

Altı haftalık duruşma ifadesinin tamamı canlı yayınlanırken, jüri hiçbir zaman filme alınmadı. Mahkeme işlemleri hakkında notlar alan ve jürinin tepkilerine odaklanan Forman bunu, davanın "en önemli şeyi" olduğunu düşündüğü için yaptığını söyledi. 

Satıştan kazandığı parayı, Los Angeles’taki Çocuk Hastanesi’ne (CHLA) bağışlamayı planlayan Forman, şimdi mahkemeye erişimini sağlayan ve davadan kalan kullanılmış bilekliklerini de satışa koydu. 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz