Gökhan Çıra Baba Oldu!

Çıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Küçük dünyama hoş geldin prensesim, ellerim ayaklarım titriyor, seni çok seven bir baban var…” şeklinde duygusal ifadeler kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gökhan Çıra Selin Ciğerci ile olan evlilikleri ve boşanmasıyla bir dönem magazin haberlerinde sıkça yer alıyordu. Şimdi ise baba oluşuyla gündeme geldi. Instagram hesabından bebeği ile fotoğrafını paylaşan eski futbolcu ve iş insanı Gökhan Çıra’nın kızının annesinin kim olduğu ise büyük merak konusu oldu…

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? 
Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra sırasıyla; Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi.

Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi'ne transfer oldu. 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı.

Gökhan Çıra, 2 yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturdu. Çift 2021 Eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak ayrılık kararı aldı. Ancak Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci 2022 Mayıs ayında yeniden nikah masasına oturdu. Ciğerci, geçtiğimiz yıl temmuz ayında yaptığı açıklamada “Evlilik işini yine beceremedik.” Açıklaması yaptı ve çift ikinci kez boşandı.

GÖKHAN ÇIRA’NIN KIZININ ANNESİ KİM? 
Bir süredir magazin gündeminde yer almayan Gökhan Çıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeniden gündem oldu. Çıra paylaşımında “Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor, seni çok seven bir baban var ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım sana feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı mutlu büyüyelim canım kızım hoş geldin.” İfadelerini kullandı.

Bebeğin annesinin kim olduğu ise büyük merak konusu oldu. Gökhan Çıra geçtiğimiz haftalarda yine sosyal medya hesabında "Evet dedi" notu ile fotoğraf paylaşmış ve evleneceğini duyurmuştu. Ancak Çıra'ya "Evet" diyen kişinin  ve bebeğin annesinin kim olduğu henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz