Gece Yarısı Peş Peşe Depremler: Birçok İlden Hissedildi!

Türkiye genelinde meydana gelen bu depremler vatandaşlarda tedirginlik yarattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Adıyaman'da saat 03:35'te 3 büyüklüğünde, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde saat 03:44'te 3,4 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Kahramanmaraş art arda gelen artçılarla sallanırken, İzmir'de de iki küçük sarsıntı halkı korkuttu. AFAD, depremlerin büyüklük ve derinlik bilgilerini paylaştı. Türkiye genelinde meydana gelen bu depremler vatandaşlarda tedirginlik yarattı.

Adıyaman'da saat 03:35'te 3 büyüklüğünde bir deprem oldu. Sincik merkezli bu depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ise saat 03:44'te 3,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin derinliği 7.75 kilometre olarak kaydedildi.

Gece boyunca Kahramanmaraş, art arda gelen artçılarla sallandı. Bu depremler, bölgede yaşayan halka korku dolu anlar yaşattı. İzmir'de de iki küçük sarsıntı oldu. Şiddetleri düşük olmasına rağmen, depremlerin yere yakın olması nedeniyle halk tarafından kuvvetli bir şekilde hissedildi.

AFAD, bu depremlerin büyüklüklerini ve derinliklerini internet sitesinden paylaştı. Türkiye genelinde art arda meydana gelen bu depremler, bölgede yaşayan vatandaşları tedirgin etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz