Gate Plus A.Ş.’de Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Çağrı Eralp Terekli, Gate Grubu'nda yönetici ortak olarak göreve başladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

 Uzun yıllar Rusya, İngiltere, Dubai bölgelerinde teknoloji ve gıda sektörlerinde üst düzey yöneticilik  ve stratejik liderlik yapan Çağrı Eralp Terekli, Gate Grubu'nda yönetici ortak olarak göreve başladı.

Çağrı Eralp Terekli şirketin Türkiye üretim ve işletme operasyonlarına, bunun yanı sıra EMEA ve Avrupa bölgelerinde teknoloji ve donanım sağlayıcılığı alanlarında da büyümesine, inovasyon çalışmalarına ürün ve servislerinin geliştirilmesine liderlik edecek.

Çağrı Eralp Terekli, sosyal medya hesabından gelişme hakkındaki düşüncelerini şöyle paylaştı:

'Bugün sizlerle heyecan verici bir haberi paylaşmak istiyorum. Gate Grubu’nun bir parçası olan Gate+ A.Ş. ve İstisnai Lezzetler A.Ş. ile yollarımızın kesiştiğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Gate+, ofis çalışanlarına sağlıklı ve özel beslenme seçenekleri sunarak onların mutluluğu ve verimliliğine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Türkiye’nin lider şirketlerinden biri olarak, akıllı kiosk ağları kurmak isteyen markalara teknoloji, yazılım ve donanım sağlayıcılığı konusunda entegre çözümler sunuyoruz.

Bu doğrultuda, Managing Partner olarak Gate+ ailesine katılarak, Türkiye üretim ve işletme operasyonlarımızın yanı sıra EMEA ve Avrupa bölgelerinde teknoloji ve donanım sağlayıcılığı alanlarında büyümemize, inovasyon çalışmalarımıza ve ürün ile hizmetlerimizin geliştirilmesine liderlik edeceğim.

Gate+, ofis çalışanlarına sağlıklı ve özel beslenme seçeneklerine anlık erişim sağlayarak çalışma ortamlarında mutluluk ve verimliliği artırmayı hedeflemekte. Türkiye’nin lider şirketlerinden biri olarak, akıllı kiosk ağları kurmak isteyen markalara entegre teknoloji, yazılım ve donanım çözümleri sunarak sektörde güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz.

Bu yeni yolculukta destek olan tüm ekip arkadaşlarıma ve Gate Grubu’na teşekkür ederim. Yeni başarılar için sabırsızlanıyorum.'

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz