Gamma Orta Doğu ve Afrika’da Genişliyor!

Gaaga Lagos’ta, Neville ise Dubai’de görev yapacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Larry Jackson tarafından Mart ayında kurulan milyar dolar destekli şirket Gamma, iki üst düzey müzik endüstrisi yöneticisini bünyesine katarak Afrika ve Orta Doğu’daki genişlemesini sürdürüyor.

Yeni yapılanmada Nijeryalı söz yazarı ve kayıt sanatçısı Larry Gaaga’nın Afrika Başkan Yardımcısı/Genel Müdür olarak katılması ve Arap sanatçı, DJ Dany Neville’in Orta Doğu A&R Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmesi söz konusu.

Gaaga Lagos’ta, Neville ise Dubai’de görev yapacak.

Gamma’nın genişlemesine, şirkete Afrika ve Orta Doğu Başkanı olarak katılan müzik endüstrisinin deneyimli ismi Sipho Dlamini liderlik ediyor.

Şirketin Afrika’ya doğru genişlemesinde uluslararası süper model ve BM Commonwealth Elçisi Naomi Campbell da rol oynayacak. Campbell’ın, Gamma’daki kilit danışmanlık rolü genişletiliyor ve firmanın Afrika ve Orta Doğu Özel Danışmanı olarak atanması söz konusu.

Gamma’ya göre Gaaga’nın öncelikli odak noktası “uzun vadeli başarı için stratejik yönlendirme sağlamak, gelir artışını teşvik etmek ve Afrika genelinde pazar erişimini genişletmek” olacak.

Neville, 2000 yılında bölgenin ilk kentsel radyo programını başlatmış, Snoop Dogg, T Pain, Kymani Marley, Kid Ink ve DJ Snake gibi sanatçılarla işbirliği yapmıştı.

Neville’in başarıları arasında MTV Müzik Ödülleri’nde sahne alması, Time Out’un En İyi BAE DJ’i gibi ödüller kazanması ve Tomorrowland’de çalan ilk BAE doğumlu DJ olması yer alıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz