Galatasaray’a 18.5 Milyon Euroluk Yıldız!

Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı takım bu kapsamda bonservisine 18.5 milyon euro ödenen yıldız futbolcu için nabız yokladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray, yaz transfer dönemini hareketli geçirdi. Sarı kırmızılı takım, Mauro Icardi ve Zaha başta olmak üzere Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç, Tete, Hakim Ziyech, Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna kattı.

Öte yandan Mostafa Mohamed, Mathias Ross, Emre Kılınç, Okan Kocuk, Batuhan Şen, Gomis, Emre Taşdemir, Süleyman Luş, Atalay Babacan, Abdussamed Karnucu, Kaan Arslan, Gökay Güney, Cicaldau, Taylan Antalyalı, Metehan Baltacı, Juan Mata, Morutan, Nicolo Zaniolo ve İlhami Siraçhan Nas, Yunus Akgün ve Berkan Kutlu takımdan ayrıldı.

HEDEFTEKİ İSİM YUSUF YAZICI

Transfer çalışmaları devam eden Galatasaray, yerli futbolcu rotasyonunu genişletmek için harekete geçti. Fotomaç’ın haberine göre Galatasaray, 2019 yılında 18.5 milyon Euro rekor bonservis bedeliyle birlikte Fransa Ligue 1 ekibi Lille'e transfer olan Yusuf’u kadrosuna katmak istiyor.

Yönetimin bu konuda Fransız ekibinin nabzını yokladığı belirtildi. Futbolcunun sözleşmesinin son senesinin olması nedeniyle Galatasaray uygun bir bonservis bedeliyle futbolcuyu transfer etmek istiyor.
Transfermarkt’a göre değeri 9 milyon euro olarak gösterilen 26 yaşındaki Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla çıktığı 99 maçta 18 gol attı, 11 asist yaptı. Bu sezon ise 6 maça çıkan futbolcu, 1 gol attı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz