Galatasaray'dan Transfer Açıklaması!

Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Köhn...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Wilfred Zaha'nın takımdan ayrılmak istediğini ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Ergün, Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu için de teklifler geldiğini ancak şu anda bir gelişme olmadığını ifade etti.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonda da Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirten Cenk Ergün, adı Premier Lig takımlarıyla anılan Wilfred Zaha'nın transfer durumuna ilişkin "Devam eden süreçle ilgili bilgi verdiğimizde etkileyebiliyor. Zaha'nın da ayrılma talebi oldu. Bu süreç devam ediyor. Eğer görüşmeler istenilen şekilde devam ederse gerekli açıklamalar yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

'Köhn ile ilgili bir gelişme yok'

Sarı-kırmızılı takımın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Derrick Köhn'e teklif geldiğini belirten Cenk Ergün, "Köhn'le ilgili de bir transfer talebi oldu. Tarafımıza resmi bir şekilde ulaşım oldu. Oyuncunun talebi bu teklifi değerledirmeme yönünde oldu. Köhn'le ilgili bir gelişme yok." dedi.

'Kerem'e de ilgi var'

Cenk Ergün, Kerem Aktürkoğlu'yla ilgiliyse şunları söyledi, "Kerem Aktürkoğlu sadece Galatasaray'ın değil milli takımımızın çok önemli oyuncusu. Kariyerini yurt dışında devam etme konusunda daha açık olduğunu bize bildirdi. Bizler de Kerem'in uygun görebileceği ve kulubün tatmin olduğu istekler olursa bunu değerlendirebileceğimizi söyledik. Kerem'e de ilgiler var. Transfer gerçekleşebilir aşamasında değiliz."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz