Galatasaray'da Muslera Dönemi Bitiyor!

Muslera, sezon sonunda futbolu bırakıyor. Muslera'nın yerine ise eski Fenerbahçeli kalecinin adı dillendirilmeye başlandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray'da yıllardan bu yana fileleri koruması ve kazandığı sayısız başarı nedeniyle artık efsane haline gelen Muslera, sezon sonunda futbolu bırakıyor. Muslera'nın yerine ise eski Fenerbahçeli kalecinin adı dillendirilmeye başlandı.

Galatasaray'ın uzun yıllardan bu yana kaleyi emanet ettiği Muslera hakkında dikkat çeken yeni gelişmeler yaşanıyor. Urugaylı file bekçisinin yakın bir zamanda futbolu bırakacağı konuşulmaya başlandı. 

Sarı kırmızılıların teknik patronu Okan Buruk da geçtiğimiz akşam tv100 ekranlarında katıldığı "Futbolun Yüzü" programında, Muslera'nın sezon sonu ülkesine dönmek istediğini açıkladı. 

YERİ İÇİN İSİMLER ORTAYA ATILMAYA BAŞLANDI

Muslera'nın yeri için ise şimdiden bazı kalecilerin isimleri dillendirilmeye başlandı. O kalecilerden biri ise Fenerbahçe'nin eski file bekçisi. 

DOĞAN ALEMDAR DA LİSTEDE

Sarı-kırmızılılarda yerli adaylardan birinin Doğan Alemdar olduğu aktarıldı. 21 yaşındaki milli kalecinin Fransız ekibi Rennes ile 2027 yılına kadar kontratı bulunuyor.  

ESKİ FENERBAHÇELİ BERKE ADAYLAR ARASINDA  

Cimbom'ım diğer yerli adayının ise Berke Özer olduğu belirtildi. Eyüpspor ile sözleşmesinin son yılında olan 24 yaşındaki kaleci, daha önce Fenerbahçe forması da giymişti.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz