Fenerbahçeli Dzeko’dan Icardi'ye Olay Sözler!

"Tipik Galatasaray. Utanç verici."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta gözü moraran Mauro Icardi hakkında paylaşım yapan spor muhabiri Fabrizio Romano’ya Fenerbahçeli Edin Dzeko’dan olay bir cevap geldi.

Trendyol Süper Lig’in 18.hafta müsabakasında Fenerbahçe ile Galatasaray, dün Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

Maçın ardından Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin gözünde morluk olduğu görüldü. Diriliş Postası’ndan İbrahim Demir’in haberine göre Mauro Icardi'nin elmacık kemiği (zigomatik) kırıldı. Bu kırığa bağlı olarak yüzünde şişlik ve morluk meydana gelen yıldız oyuncunun durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

GALATASARAY: TÜRK FUTBOLUNU BU NOKTAYA GETİRENLERİN UTANMASI DİLEĞİYLE

Tüm bunlar yaşanırken Galatasaray Kulübü’nün sosyal medya hesaplarından Icardi’nin gözünün morardığı fotoğrafı paylaşılarak, “Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz!  Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…” denildi.

FENERBAHÇE’DEN GALATASARAY’A CEVAP

Söz konusu paylaşıma Fenerbahçe Kulübü’nden yanıt geldi. Paylaşımda, “Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine” ifadelerine yer verildi.

DZEKO’DAN ICARDI AÇIKLAMASI

Öte yandan Icardi’nin son halini paylaşan spor muhabiri Fabrizio Romano’ya Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko’dan cevap geldi. Dzeko, Icardi’nin kale direğine çarptığını ifade etti. Dzeko, “Adam kafasını direğe vurdu ve bunu Instagram’da paylaşıp ‘penaltı’ diye ağladılar. Tipik Galatasaray. Utanç verici. Ciddi ol biraz Fabrizio” ifadelerini kullandı.

ICARDI VE DZEKO ARASINDA GERGİNLİK

Ayrıca mücadelede gergin anlar da yaşandı. Müsabakanın 24.dakikasında Edin Dzeko kendisine yapılan faul sonrası hakem Arda Kardeşler ile konuştu.

Daha sonra Galatasaraylı futbolcu Icardi, araya girerek hakem Arda Kardeşler’e bir şeyler söyledi. O esnada Edin Dzeko, Icardi’nin bir şeyler söylediğini görünce yıldız futbolcuyu itti. İkili arasında kısa bir gerginlik yaşandı. Diğer futbolcular ve hakem Arda Kardeşler iki futbolcuyu sakinleştirdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz