Fenerbahçe, Miguel Crespo ile Yollarını Ayırdı!

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo ile yollarını ayırdığını açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yeni sezonun kadro planlamasını sürdüren Fenerbahçe’de sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Sarı-lacivertliler Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo ile yollarını ayırdığını açıkladı. Crespo, Başakşehir’e transfer oldu.

Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Göztepe ile berabere kalan ve bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de ayrılık resmen gerçekleşti.

MIGUEL CRESPO İLE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Fenerbahçe’nin resmi sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:

“2021-2022 sezonundan itibaren formamızı giyen oyuncumuz Miguel Crespo, Başakşehir Futbol Kulübü’ne transfer olmuştur. Bugüne kadar formamız altında verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.”

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Başakşehir’de yaptığı açıklamada Miguel Crespo ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 4 milyon euro olan ve Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 80 resmi maça çıkan Miguel Crespo bu karşılaşmalarda 5 gol ve 7 asistlik skor katkısı sağladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz