Fatih Portakal Narin'in Ailesini Deşifre Etti!

8 yaşındaki Narin Güran'ın ailesiyle ilgili SÖZCÜ TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan çok çarpıcı açıklamalar geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Diyarbakır'da 19 gün süren arama çalışmaları sonrası cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ailesiyle ilgili SÖZCÜ TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan çok çarpıcı açıklamalar geldi.

Diyarbakır'da yapılan 19 günlük aramanın sonucunda cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması devam ederken SÖZCÜ TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Narin'in ailesine vurgu yapan Portakal, şu ifadeleri kullandı;

"SİYASET MEKANİZMASI KORUYOR"

*Bu dosyanın açılması gerekiyor. Geçmişte Narin'in kardeşi hayattan nasıl koptu gitti, doğal sebepler mi, yoksa öldürüldü mü? Ve dikkat çeken bir şey daha var, herkes susuyor. Nasıl korkutulduysa oradaki halk veya nasıl korunuyorlarsa konuşmuyorlar.

*Bunlar nasıl korunuyorlarsa dosyaların üstü de kapanıyor. Böyle bir aile pek aydınlık görünmüyor. Bugün basın mensuplarına bile saldırdılar. Hoşnut değiller basının oraya gelmesinden.

*Siyaset mekanizması elbette koruyor. Galip Ensarioğlu 'aile dostumuz söyleyemeyeceğimiz şeyler var' diyor. Çocuğu ismini Narin koymuşsunuz ama öldürüp bitirmişsiniz. Ölen öldüğüyle kalıyor.

"DEVLETTEN İKİ ŞEY TALEP EDİYORUM"

*Ben şimdi devletten şunu rica ediyorum adalet ve kolluk gücü kaldıysa bu ülkede; öncelikle şu katili bir açıklayın. İkincisi ablasının bu hayattan nasıl kopup gittiğine dair bilgilerin tekrar paylaşılması ve dosyanın yeniden açıklamasını talep ediyorum. Bu dosya tüm detaylarıyla paylaşılmadığı sürece kamuoyu vicdanı rahat etmeyecektir. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz