Fabrikada Skandal: Kadın Soyunma Kabininde Gizli Kamera!

Fabrika, şimdilerde bir güvenlik amirinin kadın çalışanların soyunma odasına gizli kamera yerleştirmesi olayıyla çalkalanıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan uluslararası bir firmaya ait fabrikada geçtiğimiz haftalarda yaşandığı iddia edilen grup seks söylentisi, sosyal medyada infial yaratmıştı. Fabrika, şimdilerde bir güvenlik amirinin kadın çalışanların soyunma odasına gizli kamera yerleştirmesi olayıyla çalkalanıyor.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan uluslararası bir şirkete ait fabrikada, geçtiğimiz haftalarda 4 çalışan arasında grup seks yaşandığı iddia edilmişti.

FABRİKADA SKANDALLAR BİTMEK BİLMİYOR

Aktarılan haberlerde 2 erkek güvenlik görevlisi, bir erkek işçi ve bir kadın güvenlik görevlisi arasında cinsel ilişki yaşandığı belirtilirken, fabrika bu iddiaları yalanlar nitelikte açıklama yayınlamıştı. Henüz grup seks iddiası soğumamışken, fabrika hakkında bir skandal daha yaşandığı ortaya çıktı. Fabrikanın güvenlik amiri A.T., iddialara göre kadın çalışanlara ait soyunma odasına gizli kamera yerleştirdi. Kameranın varlığı, N.A. isimli bir kadın çalışan tarafından fark edildi.

KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRİRKEN GİZLİ KAMERAYI FARK ETTİ

10 Mayıs tarihli olayda N.A., üstünü değiştirirken bir kutunun içinde şüpheli bir ışık yansıması olduğunu fark etti. Yakından incelediğinde kutunun içinde bir kamera olduğunu anlayan N.A., hemen bağırarak durumu diğer çalışanlara aktardı. Fabrika yönetimi, olayı derhal asayiş birimlerine bildirdi.

EVİNDE 3 TELEFON ELE GEÇİRİLDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri olayı araştırırken, A.T.'nin olaydan kısa bir süre sonra fabrikadan ayrıldığı ve Gölcük'teki evine gittiği tespit edildi. Evine ulaşan asayiş ekipleri, A.T.'yi gözaltına aldı.

A.T.'nin evinde yapılan aramalarda, suç delillerini yok etmeye çalıştığı iddia edildi. A.T. ile birlikte üç telefon ele geçirildi ancak bu telefonlardan birinde herhangi bir görüntüye rastlanmadı. Fabrikada ve güvenlik şirketindeki görevlerine son verilen A.T. hakkında dört kadın çalışan şikayetçi oldu. Çalışanlar, A.T.'nin farklı bir telefon kullanarak soyunma kabinlerindeki gizli kameradan görüntü aldığını iddia ediyorlar.

Savcılık, A.T. hakkında başlatılan soruşturma sonrasında iddianameyi hazırlayacak ve mahkeme süreci başlayacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz