FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'e Dair Flaş İddia: 'İntihar Etti!'

"'intihar' girişiminde bulundu!"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Fetullah Gülen'in, Pensilvanya'da saklandığı çiftlikten kaçırıldığı iddia edildi. Olayı yeğeni Ebuseleme Gülen duyurdu. Bu iddia CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında ele alındı. Programda emekli Jandarma Kurmay Albay Dr. Eray Güçlüer, FETÖ elebaşı Gülen'in bir süre önce intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen FETÖ içinde bitmek bilmeyen sözde son kavgayı ifşa etmişti. İfşa etmekle kalmamış sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda FETÖ’nün “üst düzey” isimlerine küfürler yağdırmıştı. Ebuseleme Gülen, Pensilvanya kampından çektiği video ile de FETÖ elebaşı Gülen’in FETÖ kampından “Uzun Cevdet” lakaplı FETÖ militanı Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığını açıklamıştı. CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programının bir bölümünde bu konu ele alındı. Emekli Jandarma Kurmay Albay Dr. Eray Güçlüer, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e dair dikkat çeken bilgiler paylaştı. Güçlüer, Gülen'in CIA  operasyonu ile Pensilvanya'dan kaçırıldığını bir süre önce de intihar girişiminde bulunduğunu belirtti.

İşte, Eray Güçlüer'in o açıklamaları:

Eray Güçlüer : FETÖ'nün içinde 4 grup var bunlarla da bir taht kavgası var. Bunu götürüp orda bir yerde öldükten sonra ya da öldürdükten sonra getirip diyecekler ki yanındaki 2 kişi ölmeden önce hoca efendi şu kişiyi işaret etti. 2 tane de şahit hayde cemaatin lideri bu aslında CIA'nin istediği adam özeti bu. Kaçıran CIA , operasyon yani.

Ahmet Hakan: Fethullah şu anda aklı başında mı?

Eray Güçlüer : Enteresan bir bilgi vereyim size teyiden söyleyebilirim intihar girişiminde bulunmuş bir süre önce. Onu da kollarındaki şeylerden fark ediyorlar. İlaçla intihar girişiminde bulunuyor. Yıkıyorlar karnını serum veriyorlar serum yaralarından anlıyorlar. Aldığımız bilgiler, bilicinin bu anlamda gelip gittiği çok da aklının yerinde olmadığı.

Ahmet Hakan: Kaçırılmak demek bilicinin gelip gittiğini gösteriyor.

Eray Güçlüer: Ya ölecek ya da öldürülecek.

Ahmet Hakan: İntihar bilgisi hiç bir yerde görmedim, duymadım nereden biliyorsun?

Eray Güçlüer: Alıyoruz yani ben de bu alçakların mağduru olan bir insanım. Bir takım kaynaklarımız da var bizim. 19 ay 15 gün yattım.

Ahmet Hakan: Çok hasta diyorlar. Bu numara mı gerçek mi?

Eray Güçlüer: Gerçek, hasta yani bilinci gelip gidiyor şeklinde bilgiler var. Ve bu nedenle de bir yere götürüp çünkü yönetemiyor örgütü yani CIA'nin istediği şekilde yönetemiyor. Söyleyemiyor aklı gidip geliyor. Şimdi CIA bunu çöp edip yerine sözde el verdiği vekil ile birlikte o operasyoncular grubuyla kaldıkları yerden devam edecekler.

Ahmet Hakan: Bu adamın ölmesinden sonra bölünme olabilir mi?

Eray Güçlüer: Bölünme olmaması için bunu götürdüler diyecekler ki şunu dedi ölmeden önce şuna el verdi herkesin de biat etmesini isteyecekler. Etmeyenleri de parayı ve operasyon gücünü o teknik taktik CIA ile işbirliği içindeki operasyon gücünü elinde tutan biat etmeyenleri de götürecekler. Örgüt içinde bu tür infazlarda var onu söyleyeyim size.

Ahmet Hakan: Ölmüş olup da öldüğünü duyurmuyor olabilirler mi?

Eray Güçlüer: Öyle bir ihtimalde var. Şöyle, tedavi edecek olsalar çiftlikte de gayet iyi tedavi ederler yani. 


(Medyaradar)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz