Ev Sahibinden İlginç Kovma Yöntemi!

Kiracılarının evden çıkmasını isteyen ev sahibi, türlü yöntemlere başvurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bursa’nın İznik İlçesinde bir ev sahibi alt katta oturan kiracısının çıkması için tencere tava ile gürültü yapıp, gece yarısı baca borusundan müzik çalıyor.

Bursa’nın İznik ilçesinde Yeşil Cami Mahallesi Büke Sokak’ta bulunan 2 katlı evin alt katında ailesi ile yaşayan Durmaz, üst katta oturan ev sahibi Tenzile B. nin 'psikolojik baskılarına' maruz kaldı.

Kiracılarının evden çıkmasını isteyen ev sahibi, türlü yöntemlere başvurdu.

Evin içinde zıplayan, tencere tavaya vurarak ses çıkaran ev sahibi baca borusunu delerek de alt kattaki kiracılarına gece geç saatlerde müzik dinletti.

Kiracı Nusret Durmaz, ev sahibinin yaptıklarını cep telefonu ile tek tek kayda aldı. Kayıt esnasında ev sahibi kadının kiracının evine baca deliğinden müzik dinletmesi, evi basması ve saldırması da görüntülerde yer aldı.

Kiracı Durmaz, ev sahibinin yaptıkları üzerinde İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Durmaz, “2 yıldır bu evdeyiz. Her ay kiramızı ödüyoruz. Amacı daha yüksek fiyattan kiraya vermek. Soba borusundan bize müzik dinletti. Şu an ki bu durum toplumun kanayan yarası. Haklıysanız peşini bırakmayın. Zorbalıkla bu işler olmaz. Şikayetçi olduk” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz