Esra Ezmeci'ye Olay Yaratan İtiraf!

"Kocam annemi kaçırmaya çalıştı"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen son itiraf, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Bir takipçisi Ezmeci'ye, kocasının annesini kaçırdığını, geceleri onun ismini sayıkladığını itiraf etti.

"Yeni Haydar Dümen" olarak tanınan ünlü psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soru ve itiraflara verdiği cevaplarla gündemden adından sıkça söz ettiriyor.

37 yaşındaki ünlü psikolog; kitapları, çapalama teknikleri ve sorulara verdiği yanıtlarla sosyal medyanın ötesinde meslektaşları arasında da pek çok tartışmaya neden oluyor.

Geçtiğimiz yıla kadar sık sık televizyon programlarına da katılan ünlü isim son olarak bir program sunmuştu. Ancak daha sonra programı yayından kaldırıldı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Esra Ezmeci, ilişki tavsiyelerine ve bakım önerilerine her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek gündeme bomba gibi düşüyor.

Başarılı psikolog, Instagram hesabının hikaye bölümünden kendisine gelen yeni soru ve itirafları paylaşarak okuyucuları şoke etmeyi başardı.

Bir takipçisi ünlü psikoloğa; "Kocam annemi kaçırmaya çalıştı. Ayrı şehre taşındık. Gece annemi sayıklıyor. Nasıl unuturum?" sorusunu sordu.

Ezmeci ise şu cevabı verdi: "Annenizi kaçırmaya çalışan bir eşten ayrılmak, annenizi unutmasını sağlamaktan çok daha iyi bir seçenek olacaktır. Böyle bir kocaya güven olmaz." 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz