Eski Hakem Palayla Öldürüldü!

Middleton'ın, ölümünden bir gün önce, birilerinin köpeğini zehirlemek istediğini söylediği ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İngiliz futbol dünyası, eski hakem John Middleton'ın Kenya'daki trajik ölümüyle sarsıldı. Middleton'ın, ölümünden bir gün önce, birilerinin köpeğini zehirlemek istediğini söylediği ortaya çıktı.

Kenya'daki evinde saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden eski İngiliz hakem John Middleton için anma törenleri yapıldı.

Mombasa'da yerel yetkililer, eskiden Norfolk'ta yaşayan John Middleton'ın evinin banyosunda bıçak yaralarıyla bulunduğunu belirtti.

75 yaşındaki eski futbol hakemi, cumartesi sabahı bir golf turuna katılacaktı ancak gelmedi, Dinesh Sasan, BBC'ye yaptığı açıklamada, Middleton'ın ölümünden önceki günlerde birilerinin köpeklerini zehirlemeye çalıştığını bildirdiğini ifade etti.

Yerel medya, Middleton'ın palayla saldırıya uğradığını ve palanın olay yerinde bırakıldığını aktardı.

Kisauni bölgesi ilçe komiser yardımcısı Jamleck Mbuba, "Hafif bir boğuşma yaşanmış gibi görünüyor. Olay yeri çok rahatsız edici değildi" şeklinde konuştu.

Middleton'ın hizmetçisinin, cumartesi sabahı kapı ziline cevap alamayınca endişelendiği bildirildi.

"HARİKA BİRİYDİ"
Kenya'daki dostları tarafından "harika bir adam" olarak tanımlanan Middleton, tutkulu bir golfçüydü ve yakınlardaki Nyali Golf ve Country Club'da oynardı.

2015'ten beri Middleton'ı tanıyan Sasan, "Haftada üç-dört kez birlikte olurduk. Cuma akşamları her zaman birlikte otururduk. Son derece kibar, prensip sahibi ve yardımsever biriydi. Tamamen şoktayım. Bu inanılmaz." diye ekledi.

BÖLGEDE GÜVENLİK SORUNU
Sasan, Middleton'ın Utange bölgesindeki evinin, çok sayıda gurbetçinin yaşadığı bir yerde olmadığını belirtti ve "Maalesef, bulunduğu bölge çok güvenli değildi" ifadelerini kullandı.

Sasan, Middleton'ın eski eşi Regina'nın da 2018'de Utange'ın yaklaşık 20 km kuzeyindeki evinde gerçekleşen bir hırsızlık sırasında öldürüldüğünü doğruladı.

FUTBOL HAKEMLİĞİ KARİYERİ
Middleton, Kenya'ya taşınmadan önce boş zamanlarında amatör futbol hakemliği yapmaktaydı.

Norfolk Futbol Federasyonu, ölüm haberini almaktan "derin üzüntü duyduklarını" belirtti. Açıklamada, "John, ilçede uzun yıllar hakemlik yapmış, kendini işine adamış ve sevilen bir maç hakemiydi. Norfolk FA'daki herkesin düşünceleri, bu üzücü zamanda John'un ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz