Erdoğan: 'Bir Kez Daha 'Yeter Söz Milletin'

AK Parti'nin seçim beyannamesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs öncesi seçim beyannamesini açıklıyor.

Erdoğan konuşmasında "Şu karşımdaki tabloyu gerek salon dışında, gerek salon içinde Türkiye Yüzyılı'nın muştusu olarak görüyorum. Sevginiz, coşkunuz, ahdevefanız, düşmana korku salan aslan yürekleriniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

"Yine bir 14 Mayıs arifesinde, bir kez daha 'Yeter söz milletin' demek için biz bir aradayı" diyen Erdoğan Bizim yeter dememiz Bay Bay Kemal’in yeter demesine benzemez. Hayatlarını bu mücadeleye adamış milletin adamlarının kiminin sonu darağacında bitmiş olsa da yüreklerde yaktıkları hak, hukuk, özgürlük, kalkınma ateşi hiç sönmedi" diye konuştu.

Erdoğan "Darbeciler süngüleriyle, bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Vesayetçilerin millete tepeden bakan kibirleri bu ateşi söndürmeyi başaramadı." dedi.

Cumhurbaşkanı şöyle devam etti;

"Hamdolsun milletimiz her seferinde iradesine sahip çıktı, istiklaline ve istikbaline sahip çıktı. Yönünü aydınlık geleceğine çevirdi. AK Parti işte bu kutlu mirasın son 21 yıldaki temsilcisi olarak milletimizle gönül gönüle, omuz omuza tarihi bir demokrasi ve kalkınma mücadelesi yürütüyor. Kurulduğumuz günden beri girdiğimiz her seçimi bu çetin mücadelenin yeni adımı yeni safhası olarak yaşadık.

"2002 seçimlerine “Tek başına, iş başına” diyerek gittik. Milletimiz bizi tek başımıza iktidara getirdi. 2007 seçimlerine “Durmak yok, yola devam “ diyerek gittik. Milletimiz yolumuzu açtı.

"2011 seçimlerine “İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün” diye gittik. Milletimiz tercihini istikrardan yana kullandı.

2013 seçimlerine “Sen, ben yok, Türkiye var” diyerek gittik. Türkiye’yi yanımızda bulduk. 2018 seçimlerine “Vakit Türkiye vakti” diye gittik, yeni sistem için onay aldık .

Bugün de “Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar” diyerek bir kez daha milletimizin huzurundayız. Darbecilere, vesayetçilere, küresel emperyalistlere, siyasi ve sosyal mühendislik projelerine karşı milletimizle birlikle Türkiye Yüzyılı’nın kapısını aralamak için buradayız.

AK Parti’nin 14 Mayıs’ta milletimizin huzuruna çıkacak kadrosu olarak ahdimizi yenilemek için bir aradayız."

Aynı programda, milletvekili aday tanıtımı da yapılacak.

Ankara Arena Spor Salonu'ndaki programda ana tema "Türkiye Yüzyılı" olacak.

Ekonomiden deprem bölgesinde yapılan çalışmalara kadar ayrıntılı bir program sunulacak.

Edinilen bilgilere göre; 300 sayfayı bulan beyannamede en büyük alan deprem bölgesi ve depremzedelere ayrıldı.

Erdoğan'ın açıklayacağı beyanname, 23 ana başlıktan oluşuyor.

Beyannamede İlk sıraya afetlerle mücadele olacak. Kadın ve ailenin korunması da beyannamede öne çıkanlar arasında. Gençlik ve adalet ile toplumsal huzur vurgusu da yapılacak.

Ekonomiye de geniş yer ayrılacak. Enflasyonla mücadele gibi öncelikler, beyannameye girecek.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz