Erdoğan AK Parti Teşkilatına Seslendi!

'Tahıl Koridoru Anlaşması 2 Ay Daha Uzatıldı'

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı bağlantıyla hitap etti. Erdoğan seçim sürecine ilişkin, 'Sağlam durmazsak sandığa çökerler. Geride bitirdikleri halde suyu bulandırıyorlar.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları, Milletvekilleri, Milletvekili Adayları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

"İnşallah demokrasi şölenini zafer ile taçlandıracağız" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimi açık arada geride bitirmelerine rağmen suyu bulandırmak için her şeyi yapıyorlar. 28 Mayıs'a kadar bu tavırlarını devam ettirecekler. Biz sağlam durmazsak, karşı tarafın faşizan tavrıyla sandıkların üzerine çökeceğinden emin olabilirsiniz" dedi.

Erdoğan, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

Zafer ilan edeceğimiz 28 Mayıs'a kadar gece gündüz çalışacağız. Türkiye Yüzyılı'na omuz vereceksiniz.

"CUMHUR İTTİFAKI OLARAK MECLİS'TE ÇOĞUNLUĞU ELDE ETTİK"

18. seçimimizde bizi açık ara birinci çıkaracağımızdan hiç şüphe duymuyoruz. Güvenimizi boşa çıkarmayacağınıza inanıyorum. Ülkemizin 14 Mayıs seçimleri siyasi tarihimizde özel bir yere sahip olacaktır. Zengin bir atmosferde geçen seçimleri hamdolsun başarıyla tamamladık. Cumhur İttifakı olarak 322 milletvekili ile Meclis'te çoğunluğu elde ettik.

Muhalefet kendisine oy vermeyen depremzedeleri hedef alıyor. Sosyal medyada depremzedelere yönelik her türlü rezilliği sergiliyorlar. Meğer bunların insanlıkla irtibatları da kopmuş.

İkinci turda 2018’i hem oran hem sayı olarak fersah fersah aşan bir oranla geride bırakacağız. Bunun için öncelikle 14 Mayıs’ta bize oy veren her bir kardeşimize sıkı sahip çıkacağız. Masadaki arkadaşları tarafından sazan sarmalına alınan Kılıçdaroğlu fena çarpılmıştır.

CHP’li belediyeler, deprem bölgesine gönderdikleri yardımları kesmekten, otelden depremzedeleri kapı dışarı etmeye kadar her türlü rezilliği sergiliyor.

Muhalefetin dengesi bozuldu. Sonuçları bildikleri aldı seçim gecesi kazandık tiyatrosu oynadılar.

"DEPREMZEDELERİ SİYASETE MEZE YAPMAK İSTEYENLERE BIRAKMADIK"

Biz sosyal medya mecraları çoğu zaman bir bataklık olarak gördük. Depremzedeler konusunda yaşananlar bunu bir kez daha ispatlamıştır. 

Kimse merak etmesin insanlığın ortak vicdanını yere düşürmemek bizim görevimiz. Depremzedeleri siyasete meze yapmak isteyenlere bırakmadık, bırakmayacağız. Onlar tamamen başka bir havadalar. Tek yaptıkları masa yumruklamaktan ibaret. Seçim gecesi elindeki veriler de aynı olmasına rağmen yalan siyasetini bir kez daha ispatladı. Kötü niyetli çabaları ellerinde patladı. 

"ÜLKEDE HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİK, MUHALEFETİ DEĞİŞTİREMEDİK"

CHP ortakları üzerinden Türk siyaset tarihinin en büyük yankesiciliğinde, tarihin en büyük hortumlamasına maruz kalmıştır. Kılıçdaroğlu gördüğümüz kadarıyla fena halde çarpılmıştır. Bunun hesabını CHP Genel Başkanından ve CHP Genel Merkezinden sormak o partinin seçmenine düşer, bizi ilgilendirmez.

Ülkemizde her şeyi değiştirdik ama muhalefeti maalesef değiştiremedik. Bu seçimlerin yıllardır beklediğimiz bu değişime de vesile olacağına inanıyorum.

Seçim dönemleri gerginliklerin yaşanabildiği dönemdir. Bu seçim öncesi pek çok provokasyon, tuzak hazırlığı yapıldığın biliyoruz. Bu sinsi niyetlerin hiçbiri de neticeye ulaşmadı. Seçimleri huzur ve güven içinde tamamlayarak dünyaya yeni bir demokrasi örneği daha verdik.

Bugün hariç 2. tura 10 gün kaldı. 2 tur seçim tarihi olan 28 Mayıs'a kadar biz ne yapacağız? Ankara ve İstanbul'da çeşitli programlarımız olacak.

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz