En Yaşlı Super Model!

Carmen Dell'Orefice, yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu kanıtladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dünyanın çalışan en yaşlı süper modeli Carmen Dell'Orefice, 91 yaşında. Moda ikonu, yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu, verdiği üstsüz dergi pozuyla kanıtladı.

İlk kez 16 yaşında Vogue dergisine poz veren Dell'Orefice, 75 yıl sonra New You dergisine verdiği pozla gündemde. Derginin ekim sayısı için objektif karşısına geçen tecrübeli model, çıplak bedenini bir örtüyle kapatarak poz verdi.

Dell'Orefice ayrıca, 1974'te Vogue'un kapağında yer alan ilk Afrikalı-Amerikalı model olarak tarih yazan 69 yaşındaki moda yıldızı Beverly Johnson ile birlikte derginin kapağını süslüyor.

Ünlü fotoğrafçı Fadil Barisha’nın objektifine poz veren 91 yaşındaki Dell'Orefice, gençliğini nasıl koruduğunu anlatırken, kızına gösterdiği 'sevgi' ve 'ilgiyi' kendisine de gösterdiğinden emin olduğunu söyledi.

“Erkekler ve kadınlar kendilerine bakmalı ve sevmeli. Güzelliği sürdürmenin sırlarından biri, bir bebeğe yaptığının aynısını kendine yapmaktır” diyen süper model, “Bebekleri sevgiyle beslersiniz. İşte bu, kendimize de yapmamız gerek şey; beslemek, sevmek, o enerjiyi vermek” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz