Ece Erken'den Oğlu Eymen'e Duygusal Not

Uğradığı silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, son olarak oğlu Eymen'in doğum gününü duygusal bir yazıyla kutladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ece Erken, sosyal medya hesabından oğlunun doğum gününü kutladı. Erken, 2.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Eymen'in fotoğraflarını peş peşe yayınlayarak, şu mesajı yazdı:

"Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et... Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbimin emaneti biricik oğlum... Senin enerjin, senin gülen gözlerin, senin sevgin olmasaydı ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum. Şu an hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak abin de isterdi, seni yetiştirirken bana büyük destek oldu, Allah tekrar razı olsun ondan. İnşallah sen de adam gibi adam olacaksın, dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru. Seni çok ama çok seviyorum, Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. Yarın doğumgünün, iyi ki doğdun, iyi ki... Nice mutlu senelere. 7 Nisan 2015..."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz